2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 193 پست
من باعشقم ازدواج کردم برام میمیره هااا یعنی هرکی میبینه حسرت میخوره میگه این چقدر عاشق زنشه جلوی همه ...

من قبول دارم زن عوضی و خیانتکار زیاده

ولی مرداش بیشتره 

طلاق نمیگیری؟🥲

خیلییی بده میفهمم ادم هر روزشو تو جهنم چشم باز میکنه

اره میدونم خوشی زده زیر دلش این احتمال زیاد برمیگرده اما ازدواجی نیست واسه دوستی برمیگرده واگرم باها ...

برنمیگرده

کلی دختر دیگه هست از من بهتر میره با همونا مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ۵سال دوستی که چی بشه خودت میتونی جواب این سوال بدی اونی که قصد ازدواج داره هیچوقت دوست نمیشه

این طرز فکر شماست عزیزم

از اول من برای ازدواج دوست نشدم باهاش که

چرا گفتاولش گفت میخوام تنها باشم بعد گفت ما نمیتونیم ازدواج کنیم بی فایدست و به پوچی رسیده رابطمون ب ...

به نظرم ی مدت کوتاه فرصت بده اگه نیومد خودت باز برو سمتش اگه باز نخواست پس دیگه نمیخواد شایدم با دلیلی دیگه خب اقدام میکرد به ازدواج از تکراری بودن در میومد

اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️
من قبول دارم زن عوضی و خیانتکار زیادهولی مرداش بیشتره طلاق نمیگیری؟🥲خیلییی بده میفهمم ادم هر روزشو ...

خیلی دلم میخواد جدا شم باورکن...اما جایی ندارم برم خانواده خوبی هم ندارم پولی ندارم که بتونم جایی اجاره کنم حتی...فعلا به ناچار دارم زندگی میکنم اما دیگه اون ادم سابق نیستم دلمرده شدم

برنمیگردهکلی دختر دیگه هست از من بهتر میره با همونا مطمئنم

نه برمیگرده حالا ببین کی گفتم اما معلوم نیس چند ماه دیگه باشه یا بیشتر...ولی میاد..چون خیلی ساله باهم هستین دلش هواتومیکنه اما تو بازیچه اش نشو...این به درد نمیخوره برگرده ام واسه دوستیه

ببخشید ولی ک صشرکی میتونه ده تارو باهم هندل کنه؟قاطی نکنه باهم لو نره و انقد لاشی باشهتازه اه اون نه ...

عزیزم مثال زدم منظور این بود که چندتا دوس دختر دارن قایمکی حالا حتما ده تا دخترکه نمیگم....یه جوری هندل میکنن دیگه خوب بلدن 

رابطه ای که تو یک سال تکلیفش مشخص نشه بعدش قابل اعتماد نیست به نظرم یعنی به کاه تکیه دادی

این همه ادم بعد سالها دوستی ازدواج کردن هیچ ربطی نداره

شرایط همه هم یکسان نیست