سلام. اول بگم که ، کسیکه باهاش رابطه ی جنسی داشتی هرگز فراموشش نمیشه کرد. فقط باید بپذیریش ، و باهاش کنار بیای.
مثل یه راز تو دلت بمونه. و لازم نیست به کسی بگی.
دوستاتم که میدونن ، رابطتو باهاشون کمرنگ کن، انقدر زیاد که کلا دیگه نبینیشون.
مکان های جدید باید بری و دوستای جدید و فضاهای جدید رو تجربه کنی.
آهنگای غمگین و فیلم یا کادوهایی ک بهت داده یا هر چیزی ک تو اتاقت اون رو یاد ط میندازه رو بریز دور و یا بفروش یا هدیه بده ب کسی..
شمارشو از گوشیت پاک کن و تا خودش پیام نداده ، سراغش نرو. حالا اگر پیام داد میتونی بهش فکر کنی ک چ رفتتاری نشون بدی.. فعلا کاملا تمرکزتو بزار روی اینکه بزاریش کنار از زندگیت، و فرض رو بر این بزار ک هرگز قرار نیست برگرده بهت.
درس میخونی؟ سر کار میری؟ هر کاری ک انجام میدی خودتو باهاش مشغول کن و توی همون پیشرفت کن. این میتوته بهت اعتماد بنفس بده.
من نمیگم بکارتتو ترمیم کن ولی میتونی بری لابیا پلاستی انجام بدی و بدن خوش فرم و خوش حالت داشته باشی. و کلی اعتماد بنفست راجب این میره بالا.
یکم از فضای مجازی فاصله بگیر و محدودش کن . نزار کلیپ ها یا حرف ها احساساتتو جریان بندازن .
توبه کن و از خدا بخواه ک آبروتو حفظ کنه .
و سوره ی یاسین رو ۴۰ مرتبه بخون هر روز، یا یه عشقی ک لایقش هستی نصیبت میشه یا همون ادم برمیگرده:)
من خوندم و هر دوتاش اتفاق افتاد و ادم جدید زندگیمو انتخاب کردم .
من حقیقتا چیزی نزدیک رابطه ی شما تجربه داشتم ولی ن رابطه ی کامل . امیدوارم که از حرفایی ک زدم یموقع دلخور نشده باشی. فقط تجربیاتمو گفتم.