2777
2789
بله

ببین من یه سوال دارم ازت من امتحان دی از یکشنبه شروع میشه نمیتونم تست بزنم باید اونارو بخونم از ۲۴ یا ۲۵ دی شروع میکنم تست اینا بزنم دیر نیست بنظرم خیلی دیره فک کنم پشت بمونم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من یه سوال دارم ازت من امتحان دی از یکشنبه شروع میشه نمیتونم تست بزنم باید اونارو بخونم از ۲۴ ی ...

نه اصلا به پشت فکر نکن به هیچ عنوان به پشت فکر نکن به هیچ عنوان.اصلا هم دیر نیست من سال قبل که دوازدهم بودم تو دی هم امتحانات رو خوندن هم فقط تست زدم و واقعا هم خیلی تاثیر داشت این دی ماه

اره تیپ یکهامسال حتی جایگاهش بهترم شده بوداگه خوابگاهیم هستی خوابگاهش عالیه تبریزولی اگه ترک نیستی م ...

خوابگاهی ام چون راهم دوره خودمم ترکم از اون بابت نگران نیستم

اره تیپ یکهامسال حتی جایگاهش بهترم شده بوداگه خوابگاهیم هستی خوابگاهش عالیه تبریزولی اگه ترک نیستی م ...

فقط بابت حرف زدن منم ترک هستم ارومیه فقط تبریز ترکی صحبت میکنن استادا فارسی صحبت می‌کنند منظورم مردم شهرشون ولی تو ارومیه فارسی هم حرف میزننن

آهان اگه مثلا خواستم مهاجرت کنم معتبر هست؟؟🤣🤣

میشه بپرسم  روزی چقدر میخوندی ؟

از دوازدهم شروع گردی؟ 

معدل نهایی ات چقدر بود ؟ 

درصدات چطور بود ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

فقط بابت حرف زدن منم ترک هستم ارومیه فقط تبریز ترکی صحبت میکنن استادا فارسی صحبت می‌کنند منظورم مردم ...

منم از همون نظر منظورم بود

چون خواهرم کردستان بود،حتی خیلی وقتا سرکلاساهم کردی صحبت میکردن

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
میشه بپرسم روزی چقدر میخوندی ؟از دوازدهم شروع گردی؟ معدل نهایی ات چقدر بود ؟ درصدات چطور بود ؟

روزی ۱۲ ساعت میخوندم

از شهریور سال دوازدهم شروع کردم 

معدل نهایی بالای ۱۹ بود

درصدهام

فیزیک ۶۵

ریاضی ۵۰

شیمی ۷۵

زیست ۷۰

زمین ۸۰