2777
2789

ساده شیک

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش کمد رنگ یا برچسب سفید بزنی عالی میشه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

اگه میخوای تغییر بدی 

یا کمد رو عوض کن یا رنگ سفید بزن 

برای دیوار از این شلف های دیواری که تو دیجی کالا هس بخر بزن به دیوار 

یه گل پتوس بزار روش  و دکوری های شیک 

از این ریسه ها که هم برگ  داره هم ال ای دی داره بخر 

رو تختی رو عوض کن 

اممم دیگهههه...

فعلا همینا 😅

بالای میزت یه آینه خوشگل بزار 

لوازم آرایشی هاتو بچین رو میز 

جلوی تخت رو زمین یه پادری خز دار بنداز که هم نرمه هم گرم و خوشگل 

کمدت هم تماما برچسب سفید بزن بعد رو کمد عکسهای قشنگی از خودت بچسبون 

جای اون قفس پرنده یه رگال بزار برا لباسهای دم دستی که بهتر دسترسی داشته باشی یا اینکه با یه شلف عوض کن که توش کتاب و گل داره

لازم نیست تمام این تغییرات و همزمان بدی. کم کم هروقت تونستی یه چیز جدید و خوشگل اضافه کن

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن