2777
2789
عنوان

ترشح زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست
منم اینطوری بودم یه تایمی دیگه شرت نپوشیدم خوب شدم. حتما با دستمال نخی خشک کن اون قسمتو

خیلی نگرانم بخدا میترسم خوب نشه مال شما خود بخود خوب شد بد چن وقت؟

چون رابطه داشتم و مامانم میفهمه

واااا

بدون شوهر؟ 

چجوری نترسیدی ایدز بگیری؟؟!!!!!!!!

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی نگرانم بخدا میترسم خوب نشه مال شما خود بخود خوب شد بد چن وقت؟

قبلا نداشتی این ترشح رو؟ شاید بخاطر رابطه ای که داشتی عفونت گرفتی اون قرصو حالا یه چند روز ادامه بده ببین چطوری میشه.

قبلا نداشتی این ترشح رو؟ شاید بخاطر رابطه ای که داشتی عفونت گرفتی اون قرصو حالا یه چند روز ادامه بده ...

شایدم داشتم نمی‌دونم اخه رو دست ملوم‌نبود تا اینکه لباس زیرپوشیدم دیدم سبزه وگرنه نمی‌فهمیدم اصا

اون ترشح تقریبا طبیعیه

آخه همیشه هست،معذرت می‌خوام که میگم ولی وقتی دستشویی میرم خودمو میشورم شورتم خیس میمونه ،تو آب تک می‌خوابم نوره میزنم ۲روز خوبه دوباره شروع میشه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

آخه همیشه هست،معذرت می‌خوام که میگم ولی وقتی دستشویی میرم خودمو میشورم شورتم خیس میمونه ،تو آب تک می ...

نه اون مشکلی نیست‌ بالاخره هر زنی یه مقدار ترشح داره اگر نداشته باشی باید دنبال علت بگردی و یعنی خشکی واژن داری. اگر رنگ سبز یا زرد یا خاکستری نداره و بوی تند و ماهی مانند نمیده نگران نباشه طبیعیه

نه اون مشکلی نیست‌ بالاخره هر زنی یه مقدار ترشح داره اگر نداشته باشی باید دنبال علت بگردی و یعنی خشک ...

بعضی وقتا بو میده بخاطر همین چندروزه شورت نمی‌پوشم الان نمیده بو

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

بعده رابطه ای که داشتی پریود شدی؟تو رابطت پیشگیری هم داشتی؟

نه بعد رابطه پریود نشدم پیشگیری داشتم فقط میخام بدونم بخاطر این عفونت اینجووری عقب افتاده مثلا مال شما اینجوری شده بوده زیر شکمم درد میکنه نمیدونم واسه عفونته یا پریود