منم 3 سال ازدواج کردم خانواده من هر سال تولد خودمو همسرم کادو میخرن .. ولی مامانش تا حالا کاری نکرده ...
اونوقت برای مادرتم نمیخری؟همسرت میزاره برا مادش نخری ولی برا پادر خودت بخری؟
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به خانواده م گفتم دیگه از سال دیگه حق ندارن برای همسرم چیزی بخرن .. مادرشوهر من برای پسرشم حتی کاری ...
منم به خانوادم میگم اما چون من برای پدرو مادرم زیاد چیز میخرم اونا هم میخرن میگن اشکال نداره
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
شوهرم میگه دوره مثلا عید میخریم میبریم عیدم میگه دستم خالیه
نه دیگه وقتی میخاد برای مادرش بخره هرچیزی میخاد بخره بگو دوتا بخر مادر منم مادره هروقت ببینمش بهش میدم نزار برای بعد اینجوری عادت میکنه
من خانواده همسرم آدم های خوبی هستن اصلن کاری بکار من ندارن نه خیرشون بمن رسیده نه شر یعنی هیچی من دوسشون دارم اماااااا امان از همسرم فرق نمیزاره بین اونا که اصلن باما کاری ندارن با خانوادم که برامون سنگ تموم گذاشتن یعنی من هرکار بحام برا خانوادم بکنم باید برا خانواده اونم بکنم این منو ناراحت میکنه البته که من بحث نمیکنم ولی برای مامانم اینا یواشکی میخرم و منم براشون سنگ تموم میزارم
برای خودت اشکال نداره ولی من خودم دیگه زورم میگیره بخوان برای همسرم چیزی بخرن
منم زورم میگیره مثلن الان یلدا تولد همسرمه مامانم براش لباس خریده بعد روز مادرو میگم یه چیز بگیر هدیه بدم میگه ولش کن عید میگیریم میدیم منم چیزی نگفتم ولی برا مامانم گوشی خریدم.همسر من آدمی نیست که نکنه کلی اگر بخاد چیزی بخره برای هردو مادر میکنه من میگم فرق بزار بین اونی که برامون میزاره بااونی که نمیزاره اما همسرم میگه نه و قبول نداره خانوادش برا ما کاری نکردن میگه خانواده منم برامون کردن حالا بیا و ثابت کن نکردن منم حوصله بحث ندارم بحث نمیکنم
مادرشوهر من در حالیکه تولد پسرش یادش میرفت من که خودم هیج اصلادتوقع نداشتمتولد دامادش کادو میخرید ج ...
آخ آخ گفتی.ما بچه نداریم هرسال برا برادر زاده و خواهر زاده همسرم کادو میبریم برا خواهرو برادر خودمم گاهی میبریم مامانم میگه شما بچه ندارید ما برا خودتون میخریم اما خانواده همسرم تاحالا نشده چیزی به ما بدن حتی تولدم گرفتم دست خالی اومدن اما همسرم هیچ فرقی بین اونا و اینا نمیزاره من میگم باید فرق بزاره اما انگار متوجه نمیشه