من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خودم برا مامانم چند روز پیش گوشی خریدم دادم البته همسرم نمیدونه ولی خب دوسدارم همسرم متوجه این تفاوت ها بشه خانوادش اصلن تاحالا براما کاری نکردن دوسه ماهی یبار به زور مارو دعوت میکنن من براشون همه کار کردماما خانواده خودم هرساله تمام مناسبت هارو برای ما کادو میخرن دلم میخاست خودش متوجه میشد که متاسفانه متوجه نمیشه و منم بحث نمیکنم چون حوصله جرو بحث رو ندارم
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
شوهرم هر سال واسه مادرش میگرفت ولی چون مادر من دوره نه منم امسال نمیذارم بگیره
مادرت دوره میتونی هدیشو براش پولشو بریزی تو حسابش یا زمانیکه میبینیش هدیشو بدی یعنی روز مادر بخری بزاری کنار تا ببینیش واقعا من از این رفتار ناراحت میشم آدما باید متوجه این چیزا باشن
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟