2777
2789
عنوان

میخوام روز مادر واسه مادر شوهرم هیچی نخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست

منم نمیدم. پارسال براش لباس خریدم. برگشته میگه اون جاریت هر سال برا من آرکوپال میخره خدا شاهده من ۸ سال عروس اینام ندیدم ی هل پوک بهش بده 

اما نمیدونم چرا اینقدر میبرتش بالا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تولد مادرشوهرم ب شوهرم گفتم براش ایرپاد بخر دوست داره.پونصد دادیم ایرپاد.سیصدتومنم کیک خریدیم.روزمادر هم پارسال دعوت کردم شام دومدل غذا پختم براش ی کیک بزرگم خریدیم .دایی‌اش وخال شوهرمو خودشون اومدن جمع شدن خونه ما.اونوقت تولد من حتی ی زنگم نزد.روز دخترم دخترشو شام دعوت کرد ماروهم بعد شام.ی کیک خریده بود.ب دخترش تیشرت داد بمنم شلوار

حس کردم اون شلوارم داد دهنمو ببنده.اون کیک خریدنا هم همش بخاطردخترخودش بود.امسال تصمیم گرفتم ن روز مادر برم ن روز پدر حتی زنگم نزنم.بنظرتون کارم درسته

قایمکی بخر یا پولشو بده مامانت

من خودم برا مامانم چند روز پیش گوشی خریدم دادم البته همسرم نمیدونه ولی خب دوسدارم همسرم متوجه این تفاوت ها بشه خانوادش اصلن تاحالا براما کاری نکردن دوسه ماهی یبار به زور مارو دعوت میکنن من براشون همه کار کردماما خانواده خودم هرساله تمام مناسبت هارو برای ما کادو میخرن دلم میخاست خودش متوجه میشد که متاسفانه متوجه نمیشه و منم بحث نمیکنم چون حوصله جرو بحث رو ندارم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

دلم خونه ازش

منم بسیار......

الان کاری بهم نداره اما جوونی ام رو از بین برد 

همون ادم برای عروس دوم مادری میکنه ب دخالت مطلقا 

البته فاصله سنی ما زیاده جاری ام دختر خوبیه

اما مادرشوهرم کل عقده هاش رو سر من خالی کرد

من فقط رسم ادب جا میارم

شوهرم هر سال واسه مادرش میگرفت ولی چون مادر من دوره نه منم امسال نمیذارم بگیره

مادرت دوره میتونی هدیشو براش پولشو بریزی تو حسابش یا زمانیکه میبینیش هدیشو بدی یعنی روز مادر بخری بزاری کنار تا ببینیش واقعا من از این رفتار ناراحت میشم آدما باید متوجه این چیزا باشن 

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

من خودم برا مامانم چند روز پیش گوشی خریدم دادم البته همسرم نمیدونه ولی خب دوسدارم همسرم متوجه این تف ...

منم 3 سال ازدواج کردم خانواده من هر سال تولد خودمو همسرم کادو میخرن .. ولی مامانش تا حالا کاری نکرده منم امسال می‌خوام تلافی کنم .

من خودم برا مامانم چند روز پیش گوشی خریدم دادم البته همسرم نمیدونه ولی خب دوسدارم همسرم متوجه این تف ...

به خانواده م گفتم دیگه از سال دیگه حق ندارن برای همسرم چیزی بخرن .. مادرشوهر من برای پسرشم حتی کاری نکرده