2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 168 پست

با حجاب بودت ربطی به پاک بودنت نداره گلم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هر کی دوست پسر دوست دختر داشت باید بگیره مگه مردم اسیر خواسته های ما هستند تا هر وقتی شاید با شم ...

دوست دختر یا دوست پسر به نظر شما برای چی باید بگیرن؟من فکر میکنم برای ازدواج باشه در ثانی این خانم فکر کرده مناسبشه که گفته بیا بگیر نمیدونسته طرف لاشیه

نوش دارو پس ازمرگ سهراب همه اول راه کجو میرن بعد میفهمن ک راه درست همون باحجاب بودنه دیگ باهاش کات ک ...

چه ربطی داره الان فرض کن کل این ده سال حجاب کامل داشت و با دوست پسرش میگشت چه فرقی توی اصل موضوع ایجاد میکنه؟به جز اینکه همون مردم بگن دختره زیر چادر همه جور غلطی میکنه

پس من الان باید زن اکسم بودم یا حتی دوست پسر زمان مدرسه این حرفای مسخره چیه اه ما با آدم ها هستیم از ...

نه تو شرایط اسی

تو این شرایط باید میگرفت

ادم هستیم نمیشه که از این پسر به اون پسر بپریم

☀️
هر کسی آزاده با هرکسی میخواد ازدواج کنه ولی مسئله اینه پسر های خراب و بی خانواده با این وعده به دختر ...

اصلا با وعده حتی با قصد واقعی آقا از این لحظه من نمیخواهم من لحظه ای شوهرم هم نخواهم دیگه ادامه نمیدم دوستی جای خود داره ازدواج که مقصد رابطه نیست جزو مسیر رابطه است

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

دوست دختر یا دوست پسر به نظر شما برای چی باید بگیرن؟من فکر میکنم برای ازدواج باشه در ثانی این خانم ف ...

والا من یه زمانی یه دوست پسر داشتم فقط در حد همون دوست پسر میخواستمش برای همون موقع خوب بود حالا اون بگه حتما باید ازدواج کنیم من نخواهم تکلیف چیه من میگم اصلا این آقا لاشی هم نباشه از الان دیگه مسیرش جدا کرده دختر هم باید مسیرش جدا کنه 

الان زندگیش چجوریه؟ازدواج کرده ؟خب گناه ما دخترا چیه خدا ازشون نگذره

گناهتون باور آدم نادرسته 

اگر قصدت ازدواج بوده خب اول میومد خواستگاری بعد باهاش هرجا میرفتی مشکلی نبوده دیگه الان مشخصه از اول قصدش دوستی بوده فقط

به حجاب داشتن که نیست 

خداروشکر که متوجه اشتباهت شدی و انتخابت اینه که حجاب داشته باشی ازین ب بعد 

ولی اگر دیگه فکرت هم سمت رابطه با جنس مخالف نرفت ینی راهو درست رفتی 

چادر پوشیدن و حجاب گرفتن وقتی معنا داره و خوبه که بدونی برا چیه و تفکر و باطنت هم مثل ظاهرت با حجاب بشه 

در کل بیخیالش شو و توبه کن 

خدا بزرگه و بخشنده 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
نه تو شرایط اسیتو این شرایط باید میگرفتادم هستیم نمیشه که از این پسر به اون پسر بپریم

ازین پسر به اون پسر چیه دیگه آقا مثلا دوست پسر زمان مدرسه با معیار های همون تینجری خوب بود دوست پسر دانشگاه با همون معیار ها اصلا فردا من میگم معیار ازدواجم هم ممکنه عوض بشه ما باید حق و اراده و خواست آزاد دیگران رو بپذیریم 

اصلا با وعده حتی با قصد واقعی آقا از این لحظه من نمیخواهم من لحظه ای شوهرم هم نخواهم دیگه ادامه نمید ...

زندگی مشترک بحثش با روابط موقتی ک الان رواج داره خیلی فرق داره 

آخه زندگی که بچه بازی نیس یه روز با این آدم یه روز دیگه با اون یکی دیگه 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️