2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسایی که از بی بی چک سر در میارن بیان من دارم چل میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا روز چهارده میشی؟صبح با ادرار غلیظ بزن انشالله بحث جدم فاطمه زهرا بارداری

قربون جدت برم یا زهرا دل منم شاد کن تا ولادتت 😭😭😭😭

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

زرشک ، انواع فلفل ها ، زنجبیل ، عسل ، دارچین ، خرما ، گل گاوزبون ، چایی نعناع ، زعفرون ، سیر ، اکیدا ...

اصلا این ۱۳ روز نخوردم فقط دوغ میخورم نشاسته و غذاهای بدون ادویه و گوجه و میوه و سبزیجات

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

به حق امیرالمومنین خدا دامنتو این ماه سبز میکنه انشاءالله و دلت شاد میشه

❤️🌱🌱🌱🌱

خانومها من کانال مشاوره و تعیین جنسیت پسرو دختر و رژیم هوش ، زیبایی و قد و نکات خیلی مهن راجع به رحمو تخمدانها و اسمرم آقایون در کانالم هست لطفا عضو بشید ،

لینک کانالم در ایتا 👇👇👇

https://eitaa.com/niniland94402

شلغم هم بخور تا فصلش هست چون وقتی به دنیا اوند به سلامتی اصلا سر درآوردن دندون اذیتت نمیکنه

انشالله آزمایشم به حق حضرت زهرا مثبت بشه میخورم الان تو عالم برزخم نه میدونم هستم نه میدونم نیستم

ازمن بعد ۱۰ دقیقه مثبت بود   آزمایش بتا هم دادم مثبت بود

فردا یا۳ روز بعد تکرار کن دوباره اگ‌دوتا رنگ قرمز بود حتما آزمایش خون بده چون بارداری. برامن ک همینطور بود

انشالله آزمایشم به حق حضرت زهرا مثبت بشه میخورم الان تو عالم برزخم نه میدونم هستم نه میدونم نیستم

بارداری مطمین باش منم سر پسرم بی بی چک یه خط انداخت گذاشتمش روی روشویی و از دستشویی رفتم چن ساعت بعدکه دوباره رفتم دستشویی دیدم یه خط کم رنگ که به زوربا ذره بین مشخص بود پیدا شد ، الان پسرم ۲۰ ماهشه

بی بی چک باادرار اول صبح بزن 

باور خودمم نمیشه ولی من هنوز ۱۰ روز به وقت پریودی موعد مونده بود زدم دیر مثبت شد ک آزمایش بتا هم نشون داد 

ولی سنو چون هنوز کوچیک لود چیزی نشون داد الان ۷ هفته هستم