2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسایی که از بی بی چک سر در میارن بیان من دارم چل میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
خط تبخیره دوباره تکرار کن

قبلا پارسال خط تبخیرا دیدما خیلی کمرنگ تره این بود این که الان فرستادم یکم صورتیه 

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالش زیاده که باردار باشی ،ولی چون آمپول زدی ممکنه تا ۱۴ روز مثبت کاذب بشه دوباره امتحان کن بی بی ...

کی بزنم خوبه نزنم همون ۱۶ ام برم آزمایش

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

قبلا پارسال خط تبخیرا دیدما خیلی کمرنگ تره این بود این که الان فرستادم یکم صورتیه

ان شالله بارداری 

فقط یادت باشه استرس مانع بارداری میشه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه این خط تبخیرهمن باردار بودم زدم منفی شد رفتم بیرون اومدم دیدم 2 تا خط پر رنگ شدهشما هنوز خی ...

پس احتمال داره باردار باشم و بی بی چک نشون نده؟

من با کلی آمپول و دارو  آی یو آی کردم فولیکولام ۱۹ و ۲۰ بود یعنی میشه باشم و زود زده باشم

درسته بارداری ، فقط چون سنش کم هست اونم کم رنگ نشون میده ، فقط کار سنگین نکن ، چیزای گرم هم نخور که ...

نه چیزای گرم نخوردم این ۱۳ روز و نشاسته خوردم

غصه نداره ک خب هنوز وقت داری عزیزم ولی بی بی چک هاله دار معمولا میتونه نشون بارداری باشه باردار نباش ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم دعا کن برام من ۵ ساله دارم حرف میخورم از همه🌱

کی بزنم خوبه نزنم همون ۱۶ ام برم آزمایش

فردا روز چهارده میشی؟

صبح با ادرار غلیظ بزن انشالله بحث جدم فاطمه زهرا بارداری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.