2777
2789
عنوان

دوستم بچه طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 34 پست
بعضی وقتا طلاق لازمه اما خیلی وقتا واسه مردم شده تفریح درست فکر نمیکنن کشکی کشکی ازدواج میکنن ربطش ب ...

خب تا تو شرایطشون نباشیم نمیتونیم بفهمیم الان کشکی ازدواج کردن یا گول خوردن 

✨️🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب الان بشینی قضاوت کنی اون تعدا کم میشه ؟ نه زمین میگرده و بهت نشون میده چرا اونا تصمیم گرفتن ب ...

ادمی که درکی نداشته باشه رو نمیشه توجیه کرد

من میگم بعضی وقتا لازمه

اما تو اشنای ما طرف زن به اون خوشکلی داشته رفته خیانت کرده خب اون زن حق داره طلاق بگیره ولی اون مرد کثیف مگه اجبار بود خیانت کنه تا بچه هاش برچسب بچه طلاق بخورن

کسی قضاوت نمیشه مشکلات جامعس به اسم روشنفکری نمیتونی هر حرفی بزنی کارما هم به قضاوت نا بجا برمیگرده 

خب تا تو شرایطشون نباشیم نمیتونیم بفهمیم الان کشکی ازدواج کردن یا گول خوردن

نزدیک ترین دوستم میگفت به این دلیل ازدواج کرده با یه ادم اشتباه که خواهرش که از خودش کوچیکتر بوده زودتر ازدواج کرده الان این شد دلیل خودشم میدونه اشتباه کرده الان یه بچه بی گناهو اواره کرده خودشو هم بدبخت هنه جیزو به تقدیر و کارما ربط ندید یه چیزایی دست خود ادمه 

ادمی که درکی نداشته باشه رو نمیشه توجیه کردمن میگم بعضی وقتا لازمهاما تو اشنای ما طرف زن به اون خوشک ...

همین دیگه اون خانوم گول ی آدم  بی ذاتو خورده 

من تو همین سایت خیلیا رو دیدم کارمای قضاوت دیگرانو(همین مجازی  پشتش بلاخره ی ادم واقعی نشسته) خوردن براهمین دیگه هرکس ببینم بهش اطلاع میدم که نکنه اینکارو،، حالا میخوای تو جبهه بگیرو هی بگو نهه

به طور مثال  ی کاربر بسیاار معروف درباره باور نکردن جریان زندگی یکی تاپیک زد ماه بعد خودش به همون درد گرفتار شد 

من تاپیکاشو چون خیلی معروف بودو تو پربازدید بود میدیدم  ی روز اسکرین تاپیک قبلشو گذاشتو خودش اعتراف کرد 

✨️🌷