2777
2789
عنوان

دوستم بچه طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 34 پست
بعضی ها خیلی نادون و بی عقل هستن و مشکل رو میبینن ولی بچه دار میشن، ولی بیشتری ها در طول زندگی بعد ا ...

طرف یه سال نیس ازدواج کرده سریع میزاد اول باید شوهرشو بشناسه یا مشمل دارن تو زندگیشون بچه میارن ک زندگیشون گرم بشهاگه عقل داشتن به جا بچه میرفتن مشاور 

بعضی مردا یا زنا خیانت میکنن و باعث طلاق میشه 

درسته ک بعضی چیزا اتفاقیه اماااااا خیلی از چیزا مشکلش خود ما ادماییم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف یه سال نیس ازدواج کرده سریع میزاد اول باید شوهرشو بشناسه یا مشمل دارن تو زندگیشون بچه میارن ک زن ...

موافقم عزیزم کو گوش شنوا؟

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

اصن هرجی که هست ربطش به تو چیه که قضاوتشون میکنی؟نمیترسی از حرفا ک میزنی؟

چرا بترسه؟از کی؟ شما؟ خدا؟ فعلا که همچنین پدر و مادر های نادونی باید این دنیا و اون دنیا پاسخگو باشن به جای این حرفا احساس شرمندگی هم خوب چیزی هست اگر جزو این دسته ای💁🏻‍♀️

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

اصن هرجی که هست ربطش به تو چیه که قضاوتشون میکنی؟نمیترسی از حرفا ک میزنی؟

قضاوت نمیکنم گفتم بعضی چیزا از سر مجبوریه 

اما یه سری چیزا دست خود ادماس خیانت هیچ توجیهی نداره 

بچه دار شدن زیر یه سال ادم میتونه جلوگیری کنه 

یه چیزی مردم یاد گرفتن هی میگن قضاوت همین چیزاس زندگیا همه خراب شده یه مشب بچه طلاق بی گناه با کلی کمبود بزرگ میشه

چرا بترسه؟از کی؟ شما؟ خدا؟ فعلا که همچنین پدر و مادر های نادونی باید این دنیا و اون دنیا پاسخگو باشن ...

نه عزیزم نیستم  ولی قضاوت کردن دیگران بله تاوان داره  از کجا معلوم الان منع و قضاوت کنه دو فردا دیگه سر خودش نیا 

✨️🌷

قضاوت نمیکنم گفتم بعضی چیزا از سر مجبوریه اما یه سری چیزا دست خود ادماس خیانت هیچ توجیهی نداره بچه د ...

خب چرا فکر میکنی  از سر خوشی جدا میشن؟؟ یعنی ندیدی یکی بعد چندتا بچه و سالها زندگی خیانت ببینه و جداشه؟؟ 

✨️🌷

نه عزیزم نیستم ولی قضاوت کردن دیگران بله تاوان داره از کجا معلوم الان منع و قضاوت کنه دو فردا دیگه ...

بعضی وقتا طلاق لازمه اما خیلی وقتا واسه مردم شده تفریح درست فکر نمیکنن کشکی کشکی ازدواج میکنن 

ربطش به من اینکه یه عالم بچه بی گناه با کلی کمبود تحویل این جامعه میدن ربطش اینکه تو اطرافیانم هست و میبینم این بچها چقدر عذاب میکشن 

نه عزیزم نیستم ولی قضاوت کردن دیگران بله تاوان داره از کجا معلوم الان منع و قضاوت کنه دو فردا دیگه ...

خب میگم دیگه نباید جزو دسته اول بشیم که قبل بچه دار شدن مشکلات زیادی دارن ولی بچه میارن میگن برکت داره و اینا

ولی اون دسته که بعد از بچه دار شدن مشکلات براشون پیش میاد قابل درکه با زمونه نمیشه جنگید که...♥️

همین دیگه مردم به جای اگاهی یاد گرفتن میگن قضاوت نکنیم جامعه پر شده از بچهای طلاق بی گناه

خب الان بشینی قضاوت کنی اون تعدا  کم میشه ؟ نه  زمین میگرده و   بهت نشون میده چرا اونا تصمیم گرفتن با بچه جدا شن 

✨️🌷

شما پدر مادرتون ازتون کم نذاشتن لابد. اینا پر از عقده هستن.

ن والا هیچکی گردنمون نگرفت هرکس رفت واسه خودش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁