2777
2789
عنوان

از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 85 پست
طلاق نگیر چون جامعه پذیرات نمیشه و اذیتت میکنن تا میایی با این چیزا کنار بیایی جونت در میاد

من یکبار ازش جدا شدم دوباره با کلی التماس و قول و وعده ی الکی برگشتم به نظرم با وجود تمام مشکلاتی که طلاق داشت زمانی که نبود راحت تر بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربون.دلسوز.مذهبی.خانواده دوست.معقول و خلاصه ی پارچه آقاس

اما هیچ آدمیزادی کامل و صد نیست 

همسر منم گاهی عصبانی میشه و زود پشیمون حتی دربرابر کاربرهای بچمون

یکمم زیادی مامانشو دوست داره 

هرررچی بخوام نه نمیگه برام فراهم میکنه همیشه پشتمه تو هر شرایطینمیزاره کسی تو بهم بگهولی اخلاق بدش ا ...

وقتی که خوبیهای همسر بیشتر از بدیهاش باشه به نظرم ارزش داره که تو زندگیت بمونی و برا بهتر شدنش تلاش کنی❤💜

از من چی بگم !

بد ترینش این هست که همه چیزهای خب برای خودش می خواد یه روز صحبت از لباس پوشیدن بود من گفتم پول بدی من بهترین هارو میخرم گفت 💩برات 

دیگه اجازه بیرون رفتن ندارم نمی تونم برم سر کار چون بد دل هست مهمان مرد بیاد خونمون بد رفتن مهمان چرا باهاش حرف زدی چرا این کارو کردی چرا چرا چرا چی بگم بد حرف هست دیگه کار هر وقت دلش بخواد میره دست بزن داره رفیق باز هست  خیانت می کنه ووووووووووو خیلی چیزهای دیگه 

نه احمق نیستم !پشتوانه ای ندارم که بخوام طلاق بگیرم 

برادرش و مادرشو از زندگیش حذف کنه از خوبی نمونه ندارهامااااااااا واسه برادرش پدری می‌کنه و مادرش و ب ...

عزیزم فکر کنم اگه زیاد به این موضوع اهمیت ندی به مرور زمان برات کمرنگ میشه سعی کن اوقات زندگیت رو بخاطر بقیه تلخ نکنی 😘❤