2777
2789
نیست، اصلا نیستکل شرکت کننده ها تجربی که حالیشونه چی به چیه 15 هزار نفرناگه مثل ادم و اصولی بخونی خی ...

آی کیو هم مهمه

خیلیا واقعا نمیکشن

من خودم تجربی بودم خواهرمم تجربی

اصلا هیچی از درس ها نمیفهمید،حتی دیپلمم نگرفت

دلتنگ آواز قو🦢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکور ندادم هنوز، امسال کنکوریم اگه خدا بخواد

اهان ، همون 

موفق باشی 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
حس میکنم همه چی میدونم و در عین حال هیچی نمیدونمبا مشاور ارتباط نمیگیریم خودم باید برنامه بریزمکلا ه ...

طبیعیه کلا بچه های کنکوری سال کنکور براشون مثل یه کابوسه اصلا نمیفهمن چی به چیه ولی در کل سخت نیس خیالت راحت

تلاش درست چطوریه واقعا

تلاش درست یعنی مستمر و پیوسته درس بخونی یعنی مطالعه ات درست و اصولی باشه یعنی برنامه ای که باهاش پیش میری رو ی مشاور خوب نوشته باشه یا خودت درست برنامه ریزی کرده باشی اصولی و واقع گرایانه نه تخیلی که تا بهمن تموم کنم روزی دو تا فصل بخونم و.....

زندگی زیباست....💚

جوونیمونو گرفت...تفریح...شادی...اندام خوب...اعصاب آروم...خاطراتی که میتونستیم بسازیم و پای کتاب ها ن ...

نمیدونم 

میدونی چرا 

چون مثل ادم درس نخوندم 

اما کنکور از یه وجه کاملا هیولاست

اونم هزاران سهمیه و ناعدالتیش 

که فقط میتونیم بابت غصه بخوریم 

طبیعیه کلا بچه های کنکوری سال کنکور براشون مثل یه کابوسه اصلا نمیفهمن چی به چیه ولی در کل سخت نیس خی ...

عزیزم خوبی یه سوال داشتم نهایی هارو از کی خوندی خیلی میترسم ازشون

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
بله، من خواهر من رتبه 640 تجربی شدبرادرم 1012 شد تازه با نخوندندوست صمیمیم که یکسال ازم بزرگ تر بود ...

سهمیه باشع؟😂

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍