2777
2789
عنوان

از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین

1428 بازدید | 85 پست

بیاین از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین و بگین دلیل اینکه با وجود بدیهاش کنارش موندین چی بوده؟

من چند روزه قهر خونه مامانمم هرچی فک میکنم خوبیهاش یادم نمیاد احتمالا طلاق میگیرم میخوام بدونم فقط زندگی من اینجوریه یا شوهرای همه همینقدر مشکل دار 

لطفو صادقانه بنویسین اینجا کسی شما رو نمیشناسه😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا 

اونقدر فکر زن وبچه بود که هر جمعه زنش میخواد بیاد خونه ننه اش میخواد نیاد صبح میرفت غروب می‌آمد. 

حالا بگو این خوبی هس یا بدی 

نظر خانواده خودش

نظر خانواده من وبچه هام😔

هرررچی بخوام نه نمیگه برام فراهم میکنه همیشه پشتمه تو هر شرایطی

نمیزاره کسی تو بهم بگه

ولی اخلاق بدش اینه ک خییییر گیره با این هردو بشدت ب روز هستیم بازم محدودیتای خودشو داره....🫠

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

بدی های شوهرت چیه مگه

خیانت کرده چندین بار

دوسه بار کتک زده 

به شدت دروغ میگه 

اصلا اهل تفریح و گردش و مسافرت نیست

خیلی مشکلاتش رو بزرگتر از اونی که هستن نشون میده 

خیلیییی بددهنه 

مشکل مالی هم براش پیش اومده 

خرجی درست و حسابی هم‌نمیده 

بدیهاش اینه که خیلی زیاد بی خیاله،، مسئولیت پذیریش صفره،، خیلی زیاد میخوابه،، هیچوقت نمیتونه به مادر و پدرش نه بگه،،،،، خوبیهاش هم اینه که خیلی خیلی با منو بچه ها مهربونه،،، هر چیزی داشته باشه و بدست بیاره اول میاره تو خونه،،،گرگ بیرونه و بره خونه،،، هیچوقت و به هیچ عنوان تو خونه عصبانی نمیشه صداشو بلند نمیکنه ،،هر چی هم جلوش بزاری میخوره