2777
2789
عنوان

عمل لوزه در کودکان کی انجام داده

74 بازدید | 10 پست

دخترم به خاطر عفونت گوش 

باید عمل گوشو لوزه سوم انجام بده گوش برا عفونت

خواستم ببینم عمل لوزه سوم چطوری ‌کسی انجام داده 

برای بچش؟؟؟

بله پسرمن شش سالشه پارسال انجام داد

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عملش زمانی زیادی نمیخواد حتما یه دکتر خوب وکاربلدباشه خیلی مهمه پسرمن تا یک هفته ازترس درد گلوش هیچی نمیخورد ضعف میکرد بی حال میشد گریه میکرد بی تاب بود ولی بعدیک هفته بهترشد مایعات بایدبخورن غذاهاشون میکس بشه 

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
عملش زمانی زیادی نمیخواد حتما یه دکتر خوب وکاربلدباشه خیلی مهمه پسرمن تا یک هفته ازترس درد گلوش هیچی ...

دکتر بهترین دکتر هستش عالیه بیمارستانشم خصوصی هستش اونم خیلی خ‌به ولی من همش نگرانم

سخت بود عملش؟؟منم دخترم ۵ سالشه خیلی نگرانم چقدر بیهوش بود بچه شما

پسرمن اهرهای عمل بهوش اومد خیییلی بی تاب بود وگریه میکرد

دکتر بهترین دکتر هستش عالیه بیمارستانشم خصوصی هستش اونم خیلی خ‌به ولی من همش نگرانم

نگران نباش فقط بایدصبر وحوصله کنی ومراقبش باشی

پسرم ۱۱ سالشه 

یک ماهه پیش عمل لوزه کرده

ولی فقط شب اول کمی بیتابی کرد 

نمیدونم شاید چون بزرگتر بود زیاد اذیت نشد

اصلا گریه نکرد و فقط یک شبانه روز درد پیوسته داشت 

و تا دو روز اب دهن قورت میداد درد داشت ولی بعد از سه روز خوب میشن نگران نباش 

پسرم از روز پنجم برنج نرم و خورشت رو شروع کرد و دیگه غذاش رو میکس نکردم 

فقط تا یک ماه مرکبات و اب مرکبات نخوره چون اسید دارن واسه زخم گلو خوب نیستن اب اناناس هم خوب نیست

ولی اب سیب خیلی خوبه فقط طبیعی باشه 

از ابمیوه فروشی ها برو ابمیوه جلوی چشمت اب میگیرن بهت میدن تا یک هفته هر روز بده، ضد عفونته

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده