2777
2789

وقتی که تو داری تو اتاق از شدت درسا جون میکنی مامانت بهت بگه مگه تو اصن درس میخونی تو که درس نمیخونی . اما از نظرش خاهرم داره درس میخونه که تو زیر زمین میره تا خود صبح تو اینستا میچرخه 

داری از همه چیت میزنی که فشار مالی از روی بابات رو کمتر کنی همه کاری ک میخاد براش میکنی دست آخر بیاد تحقیرت کنه . اما خاهرم که انواع اقسام کرم ها رو برای صورتش خریده ب اون هیچی نمیگن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاهرم نمیدونی چیکارشون میکنه ولی جرعت ندارن بهش بگن بالا چشت ابرویه

دقیقا....همش یک ژوری نگام میکنن انگاری مثلا چیکار کردم که بهشون این حرف رو زدم...من قبلا هیچی نمیگفتم حرفامو میریختم توی خودم که بی احترامی نشه اما دیدم خیلی روی اعصابم اثر کرده و معده درد عصبی و پرخوری عصبی میگیرم برای همین حرفامو با احترام بهشون میزنم اما اونا حس میکنن من فرزند ناخلف شدم🫥

خاهرم ی کرم برا صورتش می‌خره ۸۰۰ تومن در عرض ی روز کارت پول رو خالی کرد بهش هیچی نگفتن

کاملا میفهمم. انگاری هر چقدر بیشتر تحویلشون بگیری و براشون دلسوزی کنی و مراعاتشون بکنی بیشتر براشون بی ارزش میشی

دقیقا....همش یک ژوری نگام میکنن انگاری مثلا چیکار کردم که بهشون این حرف رو زدم...من قبلا هیچی نمیگفت ...

دقیقا بنظرم نمک نشناسیه کسی این همه درکت کنه و تو بیای اینجوری بگی 

از این بدم میاد من دارم در حد خودم تلاشمو میکنم میاد میگه تو نمیخونی ی بار بهش گفتم فلان بخشو مشکل دارم سر عربی گفت تو غلط کردی که این مشکل رو داری 

خاهرم ۳ سال پشت کنکوره و اصلا لای کتاب باز نکرده ب اون جرعت نداره اینجوری بگه

کاملا میفهمم. انگاری هر چقدر بیشتر تحویلشون بگیری و براشون دلسوزی کنی و مراعاتشون بکنی بیشتر براشون ...

بخدا در بیشتز اوقات ب حرفاشون اهمیت نمیدم همین مامانم ک میگه تو نمیخونی 

ولی امروز بابام این حرفو بهم زد خیلی دلم شکست 

دقیقا بنظرم نمک نشناسیه کسی این همه درکت کنه و تو بیای اینجوری بگی از این بدم میاد من دارم در حد خود ...

دقیقا انگاری بعضی از بچه‌ها خار دارن که با یکی در کمال محبت و صمیمیت و با یکی عین یک کارتون خواب

کلا همینه :)

هر چی بیشتر رعایت کنی

بدتر میگن وای تو خیلی پرویی تو حسودی تو فلانی ..🥲

ولی جرات نمیکنن هیچی بگن به اونا …💔

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
دقیقا انگاری بعضی از بچه‌ها خار دارن که با یکی در کمال محبت و صمیمیت و با یکی عین یک کارتون خواب

امروز خیلی دلم شکست براش متاسفم واقعا 

ب مامانم گفت من از سرت زیادی ام تو یکیو میخاستی که بدجور حالتو بگیره

کلا همینه :)هر چی بیشتر رعایت کنیبدتر میگن وای تو خیلی پرویی تو حسودی تو فلانی ..🥲ولی جرات نمیکنن ه ...

وااای از اون عده آدما بدم میاد که میگن پدر مادر هر کاری باهات کنه احترامش واجبه ی بزرگتر بابد بزرگی کنه تا کوچیکه یاد بگیره