2777
2789
عنوان

هیچ کس ارزش دلسوزی نداره حتی پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمال خیلییییی زیاد شما بزرگ تر از خواهرتی.هر چی بچه کوچیک تر باشه ب حرفش بیشتر هستن و ازش حساب میب ...

عزیزم بر عکس داری میگی 🤣

من بچه کوچیکم اتفاقا حرف خاهرم خیلی روی پدر مادرم تاثیر داره من وقتی که نظر بدم بابام منو مسخره میکنه 

الان این تنش ها اصلا به نفعت نیست .امیدوارم که چیزی که میخوای همین سال اول قبول بشی و به هدفت برسی ...

من تا حد امکان بهشون محل نمیدم ولی بعضی وقتا ی چیزایی میگن که آدم نمیتونه تحمل نکنه 

قانون دنیا همینه مهربانی و معرفت تاوان بدی داره

بنظرم نگیم قانون دنیا بگیم بی صفتی و نمک نشناسی آدما 

من وقتی ب یکی کمک کنم خیلی خوشحالم انگاری پروانه داره تو وجودم پرواز میکنه بعضی آدما ظرفیت ندارن

کاش اون آدما پدر و مادرمون نبودن حداقل اینقدر زجر نمیکشیدیم که عزیزامون اینجورین

دقیقا از این حرصم میگیره که هم خون خودت بیاد اینطوری بهت بگه واقعا بده 

ولی خب می‌بینن که کی میمونه کی میره

دقیقا از این حرصم میگیره که هم خون خودت بیاد اینطوری بهت بگه واقعا بده ولی خب می‌بینن که کی میمونه ک ...

کسی نخواد بفهمه هیچوقت نمی‌فهمه

من چند سال شدم پدر و مادر پدر و مادرم

خودمو کامل فراموش کردم همه وقت و انرژیمو صرف اونا کردم ولی دریغ از یه محبت یا یه چشم‌داشت 

کسی نخواد بفهمه هیچوقت نمی‌فهمهمن چند سال شدم پدر و مادر پدر و مادرمخودمو کامل فراموش کردم همه وقت و ...

چون فکر میکنن وظیفه ما اینه که بهشون خدمت کنیم همون بچها براشون خوبن که صاف تو چشاشون نگاه میکنن بهشون توهین میکنن 

میدونی چیه ما خیلی سختی کشیدیم که ب این درک رسیدیم خوبی حتی ب پدر مادر هم بعضی وقتا الکیه کسی که تو خوشی بوده سختی نکشیده نمی‌فهمه ما داریم بهش چی میگیم

عزیزم بر عکس داری میگی 🤣من بچه کوچیکم اتفاقا حرف خاهرم خیلی روی پدر مادرم تاثیر داره من وقتی که نظر ...

برعکسه

همیشه بزرگترا بدبخت بیچاره ان

کوچیکا تازه حانواده اوپن مایند میشن

همه محدودیتا مال بزرگاست

از اون به بعد مامان و بابا ها تازززززه یاد میگیرن اولی موش ازمایشگاهیه

هعی

بیخیال

بعد ی مدت ازدواج میکنی میری دیگه

تو واسه بچت اینطوری نباش

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
عزیزم بر عکس داری میگی 🤣من بچه کوچیکم اتفاقا حرف خاهرم خیلی روی پدر مادرم تاثیر داره من وقتی که نظر ...

همه جا بچهای کوچیک دارن حکومت میکنن. چ بدشانس

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی!