وقتی که تو داری تو اتاق از شدت درسا جون میکنی مامانت بهت بگه مگه تو اصن درس میخونی تو که درس نمیخونی . اما از نظرش خاهرم داره درس میخونه که تو زیر زمین میره تا خود صبح تو اینستا میچرخه
داری از همه چیت میزنی که فشار مالی از روی بابات رو کمتر کنی همه کاری ک میخاد براش میکنی دست آخر بیاد تحقیرت کنه . اما خاهرم که انواع اقسام کرم ها رو برای صورتش خریده ب اون هیچی نمیگن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کسی نخواد بفهمه هیچوقت نمیفهمهمن چند سال شدم پدر و مادر پدر و مادرمخودمو کامل فراموش کردم همه وقت و ...
چون فکر میکنن وظیفه ما اینه که بهشون خدمت کنیم همون بچها براشون خوبن که صاف تو چشاشون نگاه میکنن بهشون توهین میکنن
میدونی چیه ما خیلی سختی کشیدیم که ب این درک رسیدیم خوبی حتی ب پدر مادر هم بعضی وقتا الکیه کسی که تو خوشی بوده سختی نکشیده نمیفهمه ما داریم بهش چی میگیم
عزیزم بر عکس داری میگی 🤣من بچه کوچیکم اتفاقا حرف خاهرم خیلی روی پدر مادرم تاثیر داره من وقتی که نظر ...
برعکسه
همیشه بزرگترا بدبخت بیچاره ان
کوچیکا تازه حانواده اوپن مایند میشن
همه محدودیتا مال بزرگاست
از اون به بعد مامان و بابا ها تازززززه یاد میگیرن اولی موش ازمایشگاهیه
هعی
بیخیال
بعد ی مدت ازدواج میکنی میری دیگه
تو واسه بچت اینطوری نباش
خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403