2777
2789
عنوان

خانما شما دخترتون ازدواج کرد از مسائل جنسیش سوال میپرسید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه تصور کردم مامانم بعد ازدواج بپرسهخیلی زشتته ب نظرم این چیزا شخصیه ://

من الان نامزدم اونسری مامانبزرگم هی نصیحت میکرد رابطه برقرار نکنی خیلی سر بسته میگفت داشتم میمردممممممممم از خجالت

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

منک نمی‌پرسم حریم شخصی دخترم رو 

ولی دیگ حتما اون قدر عاقل شده ک عروسش کردم  بابد یاد بگیره هیچ کس حق نداره بدون اجاره خودش بهش دست بزنه چخ برسه به زدن از طرفی باید اونقد راحت باشه ک خودش بیاد بگه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دختره از کما اومد بیرون؟

لابد از کما اومد بیرون ک طلاق گرفت🤣

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

هر مشکلی پیش میاد باید بگردن بچسبونن به مادر بیچاره!خودش باید مشکلش رو با مشاور و یا کسی میگفت..بچه ...

بعضی خانواده ها رو این مسائل خیلی حساسن زشت میدونن که عنوان کنی تابو سنگین حتی الان تو این تاپیک هم هستن

حالا اینو نمی‌پرسن از شرم و حیا یه چیزی... میگیم مثلا خجالت میکشن هر دو طرف . ولی لاعقل چند وقت یه بار بپرسین شوهرت خوبه باهات اذیتت نمیکنه تو خونه کم و کسری چیزی نداری؟؟؟ این مسائل که دیگه رو نمیخواد ... 

معذرت میخام یعنی میگی پوزیشن چطوره، تایمش چقدره، چجوری پیشگیری میکنی؟ روت میشه بگی؟

اره چرا نشه

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗