2777
2789
عنوان

خانما شما دخترتون ازدواج کرد از مسائل جنسیش سوال میپرسید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 81 پست
شما حاضرید بچه هاتون هر طوری شده از هر راهی رابطه جنسی رو بفهمن وای خودتون اگاهانه از روی علم بهش ام ...

آموزش رو با سوال پرسیدن یکی میدونین؟؟

مادر میتونه آموزش بده؛ میتونه راهنمایی کنه؛ میتونه موارد اشتباه و خطر رو گوشزد کنه

ولی اون دختر بعد از ازدواج اگه مشکلی توی روابط زناشویی دید خودش باید بتونه بره مشاوره و .‌‌‌‌... 

مگه بچه ۵ ساله هست که به مادرش بگه منو ببر دکتر؟

باید انقدر بالغ و آگاه باشه که بتونه بفهمه این مشکل هست و با دکتر و مشاور حلش کنه. نه اینکه مادرش ازش بپرسه و اگه مادرش نپرسید توی همون حالت زندگی کنه.

شما حاضرید بچه هاتون هر طوری شده از هر راهی رابطه جنسی رو بفهمن وای خودتون اگاهانه از روی علم بهش ام ...

من ذره ای حیا برام مهم نیست 

آموزش کامل هم به بچم خواهم داد ولی اینکه بپرسی رابطه جنسیت چطوره دخالته اینو متوجه باش شاید یکی از همین کتک کاری لذت ببره (که کمم نیستن )

وقتی تعریف کردی برای والدین شاید اونا نوع لذت و رابطه براشون چیزه دیگه ای باشه و دخالت کنن اینجوری 

ولی دختر یا پسری که به بلوغ فکری نرسیده خودش نمیتونه دنبال حل مشکلش باشه یا دنبال جدایی بره بعد از تحقیر احمق بوده 

حجب و حیا معنی نداره اینجا 

خودش باید جدا میشد یا دنبال درمان همسرش بود بعد اولین مشکل اگر نرفت مادر و پدر وظیفه ای ندارن هر شب بپرسن خوب بود  راضی هستی دخترم ارضا میشی دخترم ؟؟؟!!!!

وظیفه پدر و مادر فقط حمایته در صورتی که خود فرزند ازش بخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سوال کوتاه اینکه همه جیز خوبه نمیشه سوال در مورد رابطه شایدحالش تو رابطه خپب نیست میاز به دردل ره ...

خب اینک سوال کلیه همه پدر مادرا هم میکنن شما گفتی راجب مسائل جنسی شون سوال کنیم خب من مخالفم  الان مامانم خودمم بپرسه بدم میاد 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
همه که بی مشکل نیستند کسی شاید همسرش بی توجهه بهش سرده مشکل داره دختره شاید واژینیموس داره خودشم شتی ...

آره خب وقتی مشکلی باشه خوبه که خود دختر بیاد و از مادرش کمک بخواد، اما اینکه مادر بخواد از رابطه‌ی دخترش سوال کنه بنظرم کار قشنگی نیست. بعد اینکه الآن دیگه عصر ارتباطاته و تقریبا همه به اینترنت دسترسی دارن و نیاز نیست آدم برای رسیدن به جواب سوالی که می‌تونه با یه سرچ ساده تو گوگل بهش برسه، بیاد و مسائل خصوصیش رو برای دیگران بازگو کنه‌.