2777
2789
عنوان

خانما شما دخترتون ازدواج کرد از مسائل جنسیش سوال میپرسید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 81 پست
من خیلی بدم میاد راجع به این مسائل با کسی حرف بزنم. الآن که مجردم همه چی رو به مامانم میگم و راحتیم ...

همه که بی مشکل نیستند کسی شاید همسرش بی توجهه بهش سرده مشکل داره دختره شاید واژینیموس داره خودشم شتید اطلاعیی نداشته باشه بی تجربه ست باید یه کارایی قبلش انجام بده یا بره دکتر خب اینارو نمیدونه خب چه کسی محرم تر تز مادر که بگه بهش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره عقلش کم بوده باید زودتر میگفتمن که با مادرم راحت نیستم بهش بگمالان باردارم دیروز بهم گفت این م ...

خب چیز بدی نگفتع دکتر هم بری میگه رابطه ممنوع تو بهت برمیخوره میری اونم از تحربه هاش گفته 

من مطمئنم مامانم میپرسهو خوب بلدم بپیچونمش😂🤏 بعضی مامانا خوششون میاد فضولی کننحتی داخل رختخواب!

واقعا اصلا جالب نیس 😑😂

سربالا جواب ک دیگ تو این چیزا فوضولی نکنن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
این چیزا واقعاااا شخصین😐👋🏻مامان من درمورد پریودم سوال کنه قیامت میکنم متنفرممممم از این جور سوالا ...

یه سوااال کوتاه در مورد اینکه رابطتون خوبه به دکتر یا ماما احتیاج نداری نمیشه مسائل رختخوابی 

خب چیز بدی نگفتع دکتر هم بری میگه رابطه ممنوع تو بهت برمیخوره میری اونم از تحربه هاش گفته

اخه رابطه منو مادرم اینجوری نیست که راجب رابطه باهام حرف بزنه 

یهو انگار اب سرد ریختن رو سرم 

واقعا اصلا جالب نیس 😑😂سربالا جواب ک دیگ تو این چیزا فوضولی نکنن

مامانم فکر میکنه مثلا من هیچی نمیدونم
درحالیکه خیلی بیشتر از خودش میدونم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

وای نهههه مامانمم نمیپرسه

منم نمیگم

چی بگم

من هنوز فرضو میذارم بر اینکه نمیدونن رابطه داریم🤣 ترسم از روزیه که بگم حاملم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

این جور چیزا کاملا خصوصیه مادر نباید بپرسه پای دخالت باز میشه و حریم ها از بین میره

اون دختر عقلش نمیرسید چه ربطی داره به این مورد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...