2777
2789
عنوان

بشقاب همسایه شکست 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 102 پست
چه. فایده داره از ظرفای خودش بده نارنگه با ظرفای خودش

آره دیگه از مدل بشقاب خودش ندارم!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بگرد پیدا میکنی بعضی جاها تکی دارن ولی پشت گوش ننداز

نهههه 

صبح خواب بودم با صدای شکستن از خواب پریدم دیگه خوابم نبرد بس که تو فکرش بودم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما برو بخر دونه ای هم نبود شش تایی بخر یهدونه بهش بده بقیش برا خودت

آها همین کارو میکنم..ممنون 

فقط خدا کنه گیرم بیاد

خانم خوبیه یا سلیطس؟

خوبه بنده خدا

این بشقاب هم مونده بود اینجا چون اصلا خونه نیستن بهش بدم

اگه از اون پیدا نمیشه به جاش یه چیز دیگه که جبران شده باشه

ظرفش واسه سرویس آرکوپال بود 

چی بگیرم خوبه؟

خوبه بنده خدااین بشقاب هم مونده بود اینجا چون اصلا خونه نیستن بهش بدم

براش یه ظرف خوشگل که بتونه شب یلدا استفاده کنه میتونی بگیری 

بستگی به بودجه خودت یه چیز خوشگل بگیر من باب هدیه

براش یه ظرف خوشگل که بتونه شب یلدا استفاده کنه میتونی بگیری بستگی به بودجه خودت یه چیز خوشگل بگیر من ...

چند روز پیش دوتا شکلات خوری گرفتم یکیشو بدم خوبه؟

هنوز استفاده اش نکردم

منم این کارو کردم آرکوپال دونه ای میدن

واقعا؟

بعنی تو بازار بگردم گیرم میاد 

برو یکی عینش رو بخر بده بهش

دونه ای که نمیدن میدن؟