2777
2789
عنوان

کسی میتونه راهنماییم کنه

57 بازدید | 6 پست

بچه هامن سال ۹۹دانشگاه تهران جنوب درسم تقریبا تموم شد۴واحد اینطورا مونده بود فارغ التحصیل بشم‌.چون استادم نمرمو نذاشت و بازنشست شد و هرچی پیگیری کردم توکرونا پدرمن دراومد استاده بلاکم کرد من موندم بدون نمره دانشگاهم نه قبول کرد معرفی بااستادبهم بده نه قبول کرد اون درسو حذف کنه برام دوباره بخونم خلاصه موند تاالان😮‍💨به نظرتون میتونم برم تطبیق بدم بقیه شو علمی کاربردی بخونم مدرک بگیرم لااقل؟؟؟حیفه 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم برو پیش رئیس دانشگاهتون صحیت کن.شاید بشه کاریش کرد.

والله یه پیرمرده بودرفتم‌پیشش واسه تک تکشون نامه نوشتم هیچی به هیچی انقد اذیتم کردن راهمم دور بود به دانشگاه الان یادش میفتم گریه ام میگیره هرچقدر میرفتم امتحانات دانشگاه زنه دادوبیدادمیکرد حالا فردا بازمیرم ببینم چی میشه توکل به خدا

والله یه پیرمرده بودرفتم‌پیشش واسه تک تکشون نامه نوشتم هیچی به هیچی انقد اذیتم کردن راهمم دور بود به ...

توکل برخدا.ولی مستقیم یا برو پیش رئیس دانشگاه یا مدیر گروهتون.سمج بازی دربیار.راستی فردا که مدارس ودانشگاهها تغطیلن