2777
2789
عنوان

ازدواج کردن

454 بازدید | 51 پست

اگه با کسی برید بیرون واین شخص اصلا تحویلتون نگیره وبعدم بهتون بگه میتونیم دوست ساده باشیم واگه خاستگار داشتی ازدواج کن... فقط. گاهی بریم. بیرون و چت کنیم سراغ همو بگیریم.. شمابلاکش میکردید؟ من بلاک کردم ولی پشیمونم میگم شاید نباید بلاک میکردم

کار درستی کردی

وابستگی ایجاد میشد

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چی وقتی به این وضوح میگه نمیخامت و هیچ آینده ای باهاش نداری

وقتت و انرژی و احساستو میخای درگیر کنی ولش کن بابا من بودم دیگه دکمه شو میزدم حیف خودت نیس

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

اگه رابطه عاطفی دیگه ای داشتم بلاک اگه نداشتم نع حداقل صادق بوده واسه وقت گذروندن خوبه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بزار بره گم شه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....