2777
2789
عنوان

به هر کی میخام بگم جنسیت بچم چیه ناخوداگاه گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سونو اینقدر ضربان قلبم رفته بود بالا گفتم هر ان ممکنه سکته کنم چطور خدا دلش ب حال من نسوخت

همون جوری که دلش برا من و خیلیای دیگه هم نسوخت

خدا که دلش نمی سوزه کار خودشو میکنه

منم دایم میگفتم خدا چجور دلش نسوخت🤕

سرپسر اولم همه خانواده خودم وهمسرم دوست داشتن دختر باشه منم تودلم میگفتم دختر باشه اما سنوگرافی گفت پسره هر‌ی یه چیزی میگفت منم بااینکه تودلم راضی نبودم گفتم اتفاقا من پسردوستم سلامتیش مهمه برای یه مادر بچه هاش همه یکی هس دختر پسر نداره همه هم خجالت کشیدن ازحرفشون منم کم کم باپسرم ارتباط برقرار کردم تودلم شیرین شد درصورتی ک آخر های بارداری میگفتم خداکنه دختر نباشه الان پسر تودلم شیرینه  به گفته اون یکی خانم باید باهاش ارتباط برقرار کنی هرروز حرف بزن بادختر خوشکلت ببین چجوری تودلت شیرین میشه 

ماهم ۳تا جاریم فقط من پسر ندارم همش میگن حامله شو پسر بیار جاریم که تازه زایمان کرده پسر داره چه قی ...

نمیدونه سر تربیتش و وارد جامعه کردنش چقدر باید زجر بکشه...اونم الان که پسرا اکثرا معتادن و عادی شده