2777
2789

به شدت لاغرم خیلی لاغرم هیکلم صورتم یه تیکه گوهم  اعتماد به نفس برام نذاشتن بابا فروشنده مغازه هم گفت خیلی لاغری اینو بخور اونور بخور  هر خری من میبینه ميگه خیلی لاغره خب ریده شده توو اعتماد به نفسم . نه از خونه بیرون میرم نه عروسی نه مهمونی 

فقیری پیرم کرد بخدا عکسم گذاشتم نی نی سایت میگم بهم چندسال میخوره خیلیا گفتن هم خیلی لاغری هم زشتی هم بهت 30 سال میخوره قلبم هزار تیکه شد بابا من فقط 19 سالمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وضع مالی صفررررر. پدرکارگر. مادر مریض. جمعیت خانواده زیاد  یه دردم رو همه درداشون  چقدر دوس داشتم حداقل صورتمو ژل بزنم  بلکه از این لاغری گوه در بیام  بخدا پولش ندارم خسته شدم عقده چاق شدن دارم کاش 100 کیلو بودم  

بدی فقیری اینه که  اگه لاغر باشی باید آنقدر بخوری تا چاق شی  که خب خیلی اشتها دارم اما چیزی برا خوردن نیست یکسره سیب زمینی و گوجه و کشک  اینا که آدم چاق نمیکنه از بس خوردم ازشون حال تهوع میگیرم برنج شاید ماهی یکی دوبار بخورم خب من خر چجوری چاق شم 

❌✅❌✅❌✅❌✅نگید برو کار کن  که توو یه شهر کوچیک بی امکانت و بی کار هستم اصلا اینجا هیچ کاری برا زنا نیست خونمون یه گوشه دور افتادس  😭😭😭😭😭

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

دکتر رفتم آزمایش دادم سالم سالممم  

دکتر تغذیه یه لیست گرون داد که هیچکدوم نتونستم بخرم   

❌✅❌✅❌✅❌✅❌

اره بابا یه مدت به زور قرص چاقی چاق شدم ماه شدم هیچکس من نمیشناخت خیلی خیلی خوشگل و جوون شدم صورتم اصلا سفید شد خیلی خوشگل شدم  ولی قرص کلی عوارض داشت بدنمو داغون کرد الان انقدر از لاغری خستم حاظرم هر قرصی با هزار عوارض بخورم اما حداقل حداقل 10 کیلو چاق تر شم 

قد 160 وزن 40 .  این 40 کیلو همش استخوووونه  گاهی 38*39 گاهی 40 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خوردن و اینا نیست ها ... آدم میشناسم سه برابر من میخوره ولی وزنش ده ساله همینه .

برو پیش دکتر اول مشکل رو پیدا کن بعدش تغذیه رو اصلاح کن  دوتا دمبل سنگین هم بخر خونه خودت ورزش کن

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نگران نباشین.. هر ۱۰ نفر ۹ نفر از ایرانیا وضعیتشون همینه 👏🏼

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون