دست خودم نیست دو روزه کارم گریس مامانم زنگ میزنه نمیتونم حرف بزنم خواهرام همینطور حتی دو کلمه هم نتونستم با شوهرم حرف بزنم لعنت ب تستهای تعیین جنسیت لعنت ب عمم لعنت ب مادربزرگم که تو مغز من کردن بچت پسره عمم ده بار تا حالا بی دلیل پیام داده من مطمئنم بچت پسره تست جوش شیرین هزار کوفت و زهار گفتن بچت پسره حالا که فهمیدم دختره اصلا نمیتونم باور کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من بچم دختر بود مادرشوهرم ذوق میکرد بچم دختره پسر نشده همش به روم میاورد وای دید جونمم به خاطرش میدم ...
گفتی استرس من ی دختر دارم خدا شاهد همون روز اول برادر شوهرم تو مهمونی دخترم گفت انشالله ک بعدی پسره نزدیک ۷ سال حرف شنیدم ک برو تعیین جنسیت نمیدونم و.........روزی ک برا دومین بچه ام رفتم سنو بخدا قبلش از استرس بدنم میلرزید خدا لعنتشون کنه بخاطر این اضطراب و استرسی ک میندازن تو جون آدم
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️