2777
2789
عنوان

به هر کی میخام بگم جنسیت بچم چیه ناخوداگاه گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 96 پست
من دختر اولم رو مثل پرنسسا بزرگ کردم نذاشتم کسی بهش تو بگه ولی سر این دومی خیلی خیلی رژیم گرفتم فک ک ...

مثل من سرت اومده 

منم اولی رو روی تخم چشمام گذاشتم عاشقشم 

دومی رو رزیم گرفتم برا جنسیت اخرش دختر شد  ولی کنار اومدم کاریش نمیشه کرد خدا کنه سالم باشن  و صالح و عاقبت بخیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دختر اولم رو مثل پرنسسا بزرگ کردم نذاشتم کسی بهش تو بگه ولی سر این دومی خیلی خیلی رژیم گرفتم فک ک ...

اینم خودت و نباز محکم وایسا خواست خدا بوده چون از قبل پیش داوری داشتی دیگه همه چیز و بریزی دور و منتطر نی نی خوشگلت باشی مراقبش باش 

من بچم دختر بود مادرشوهرم ذوق میکرد بچم دختره پسر نشده همش به روم میاورد وای دید جونمم به خاطرش میدم ...

گفتی استرس من ی دختر دارم خدا شاهد همون روز اول برادر شوهرم تو مهمونی دخترم گفت انشالله ک بعدی پسره نزدیک ۷ سال حرف شنیدم ک برو تعیین جنسیت نمیدونم و.........روزی ک برا دومین بچه ام رفتم سنو بخدا قبلش از استرس بدنم میلرزید خدا لعنتشون کنه بخاطر این اضطراب و استرسی ک میندازن تو جون آدم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

منم سرفرزند اولم همش دعا میکردم هرچی ک هست سالم باشه 

ک الان خداروشکر بچم سالمه اینسری هم ک باردارم دوست دارم دختر باشه هروقت نمازمیخونم به خدا میگم اول تنش سالم باشه هرچی ک هست  ولی دوست داشتم دختر داشتنم تجربه کنم بازم میگم خدایا هرچه خودت صلاح میبینی

فقط بخاطر خانواده شوهرمه نمیتونم کنایه تحمل کنم

بگو پسرات چه گلی به سرتون زدن که بچه من میخواست بزنه،اصلا تحویل نگیر حرفاشونو،مهم اینه که سالمه،خداروشکر که حس مادر بودنو دوبار تجربه کردی،فقط همینو بس،حرف بقیه اصلا برات اهمیتی نداشته باشه عزیزم

فقط بخاطر خانواده شوهرمه نمیتونم کنایه تحمل کنم

باید کنار بیای ممکنه  انقدر حرف بشنوی کنایه تیکه 

ولی باید قوی باشی چیزی که هست همینه بچه دختره کاریشم نمیشه کرد منم این روزای تو رو گذروندم 

حال تو رو کشیدم 

هنوزم سختمه ها

ولی بازم خودمو میزنم به بی خیالی

گفتی استرس من ی دختر دارم خدا شاهد همون روز اول برادر شوهرم تو مهمونی دخترم گفت انشالله ک بعدی پسره ...

تو سونو اینقدر ضربان قلبم رفته بود بالا گفتم هر ان ممکنه سکته کنم چطور خدا دلش ب حال من نسوخت