2777
2789
عنوان

به هر کی میخام بگم جنسیت بچم چیه ناخوداگاه گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 96 پست

به اونا چه مربوط که هی میگن بچت پسره 😐اصلا مگه دکتر سونوگرافین یا از رو آزمایش قابل اعتماد حرف مفت میزنن

منم مادر بزرگم گفت میدونم بچت پسره بابام اصرار بچت پسره 

خیلی بدم میومد 

بچم آدم فضایی هم که بود من باز دوسش می‌داشتم 

بچم دختره و منو باباش خیلی ذوق داریم همش شوهرم میاد میگه میبرمش بیرون براش خوراکی میخرم میاد خونه به تو نمی‌ده 😂

باید دوتا کیسه خوراکی بزرگ بخرم ببرمش تفریح فلان همش اینجوری تصوراتشو میگه کلی میخندیم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دختر اولم رو مثل پرنسسا بزرگ کردم نذاشتم کسی بهش تو بگه ولی سر این دومی خیلی خیلی رژیم گرفتم فک ک ...

عزیزم چه اشکالی داره 

میشن دوتا خواهر کلی خوش میگذره بهشون حتی به تو هم کلی خوش میگذره با دخترات میری بیرون عشق میکنی 

میدونی مامانم مریض شد یکی از خواهرام یک ماه بیمارستان بود پیشش 

منو اون یکی خواهرم دوماه تو‌ خونه ازش مراقبت کردیم باهم حمام می‌بردیم خواهرم ۶صبح بیدار میشد دارو میداد 

شوهر هم داریم اونام خیلی خوبن 

به این فک میکنم پسر داشت عروس خونه راش نمی‌داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

فقط بخاطر خانواده شوهرمه نمیتونم کنایه تحمل کنم

غلط کردن 

اختیار رحم و بچت و نده دست اونا 

ببین حتی خودمون هم اختیاری درمورد جنسیت بچه نداریم غیر از ای وی اف وقتی ای وی اف نکرده بودی باید برای هر دو جنسیت آماده می‌شدی 

ناراحتی نداره 

اگه خیلی دلشون پسر میخواد خونواده شوهرت صد میلیون پول بدن ای وی اف کنی اگه حرف زدن همینو بگو‌ 

بگو هر ماه هم خرجشو باید بدین دلتون پسر میخواد 

منم بابام می‌گفت پسر می‌خوام پسر می‌خوام گفتم بچه منه بتوچه 

تازه سیسمونی هم نگرفت اول بچمه 

وقتی سیسمونی نمیگیره دخالتی تو خرج بچم نداره 

حق نداره تو‌ جنسیتش نظر بده 

پسر نمیرینه برای بابام 

دوتا داماد داره مریض میشه میبرنش دکتر 

هر روز خونه منو‌ خواهرمه بدترین اذیتارو می‌کنه باز دامادهای بیچارش زبون نمیان 

اگه عروس بود آبروی بابام و میبرد 

همین دیشب اومد حرف خیلی بدی بهم زد و رفت 

فهمیدم نه منو‌ میخواد نه بچم و گفتم دیگ نیا خونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خیلی فرق داره پسر و دختر برات ؟!!چرا عمه و مادربزرگت باید درباره ی جنسیت بچه ات نظر بدن ؟!

چونکه تا منو ریدن گفتن وای قیافت میخوره بچت پسر باشه من عمم معمولا درست میگه یعنی یکم سررشته داره