دست خودم نیست دو روزه کارم گریس مامانم زنگ میزنه نمیتونم حرف بزنم خواهرام همینطور حتی دو کلمه هم نتونستم با شوهرم حرف بزنم لعنت ب تستهای تعیین جنسیت لعنت ب عمم لعنت ب مادربزرگم که تو مغز من کردن بچت پسره عمم ده بار تا حالا بی دلیل پیام داده من مطمئنم بچت پسره تست جوش شیرین هزار کوفت و زهار گفتن بچت پسره حالا که فهمیدم دختره اصلا نمیتونم باور کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سرپسر اولم همه خانواده خودم وهمسرم دوست داشتن دختر باشه منم تودلم میگفتم دختر باشه اما سنوگرافی گفت پسره هری یه چیزی میگفت منم بااینکه تودلم راضی نبودم گفتم اتفاقا من پسردوستم سلامتیش مهمه برای یه مادر بچه هاش همه یکی هس دختر پسر نداره همه هم خجالت کشیدن ازحرفشون منم کم کم باپسرم ارتباط برقرار کردم تودلم شیرین شد درصورتی ک آخر های بارداری میگفتم خداکنه دختر نباشه الان پسر تودلم شیرینه به گفته اون یکی خانم باید باهاش ارتباط برقرار کنی هرروز حرف بزن بادختر خوشکلت ببین چجوری تودلت شیرین میشه