2777
2789
عنوان

دوستم رفته هلند با نامزدش عکس فرستاده برام دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 59 پست
من هرکی ازدواج کرده درس عبرت شده برام اصلا نمی‌خوام فکرم بهش بکنم 😶 بعدم بابای بنده بزارن من تنها ب ...

خب میگم طرف از هلند میاد خواستگاری برمیداره میبرتت دیگه بابات کاری نداره😄

یه کسایی رو دیدم الکی الکی رفتن خارج چیت ازونا کمتره 😄

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
نه بابا به این چیزا فکر نکن .به چیزای خوب فکر کن ، احتمالا من ازت بزرگترم ، میگم آدم به هرچی فکر کنه ...

امیدوارم خدا رییس کمپانی بزنو یا پسرشو نصیب من بکنه که خوشگل و خوش اخلاقی باشه 🙂

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بزار ما بریم😂😂

بیا برووووو توووو.کی جلوتو گرفته.فردا میای میگی بچه ها هوووووووووورررررررااااااا بابام اوووووکی داد برم.

بچه ها حالا بگید چی بپوشم برای مراسمش که ضایع نباشه؟😜😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
خب میگم طرف از هلند میاد خواستگاری برمیداره میبرتت دیگه بابات کاری نداره😄یه کسایی رو دیدم الکی الکی ...

آخرین بار که خواستگار برام اومد با دعوا رفت بیرون چون پدرم متعقده من بچم و نباید خواستگار بیاد برام از اون وقت تاحالا کسی جرئت نداشته بیاد 😶 اتفاقا پسره میخواست بره خارج یعنی بورسیه تحصیلی داشت ولی تموم شد رفت

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بیا برووووو توووو.کی جلوتو گرفته.فردا میای میگی بچه ها هوووووووووورررررررااااااا بابام اوووووکی داد ...

خدایااا😂😂😂 تو بیشتر از من ذوق داری😍😍

آخرین بار که خواستگار برام اومد با دعوا رفت بیرون چون پدرم متعقده من بچم و نباید خواستگار بیاد برام ...

منم میگم زوده مگه پسره یه موقعیت خوب و آینده دار داشته باشه که دیگه کمتر گیر بیاد.  

منم میگم زوده مگه پسره یه موقعیت خوب و آینده دار داشته باشه که دیگه کمتر گیر بیاد.

پدرم من معتقده مرد واقعی پیدا نمیشه من گول میخورم 😂 میگه دختر بالای بیست وچهار اونوقت بحث خواستگار مبکنیم

آخرین بار که خواستگار برام اومد با دعوا رفت بیرون چون پدرم متعقده من بچم و نباید خواستگار بیاد برام ...

حالا خواستگار کی بود دوست داییم ، الان جفتشون رفتن من تنها موندم 😐

یعنی مشکلش زعفرون قائناته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زعفرون قائنات ک آشغاله زعفرون فقط بهرامن

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
والا من هلند نمیخوام یکم ارامش میخوام پول ارزونی .. ..پوسیدیم دیگه

اینا رو باید داشته باشیم ما ازحق طبیعی خودمون محرومیم

پدرم من معتقده مرد واقعی پیدا نمیشه من گول میخورم 😂 میگه دختر بالای بیست وچهار اونوقت بحث خواستگار ...

عزیزم😆🥰 به حرف بابا گوش کن تو بحث ازدواج