دست خودم نیست دو روزه کارم گریس مامانم زنگ میزنه نمیتونم حرف بزنم خواهرام همینطور حتی دو کلمه هم نتونستم با شوهرم حرف بزنم لعنت ب تستهای تعیین جنسیت لعنت ب عمم لعنت ب مادربزرگم که تو مغز من کردن بچت پسره عمم ده بار تا حالا بی دلیل پیام داده من مطمئنم بچت پسره تست جوش شیرین هزار کوفت و زهار گفتن بچت پسره حالا که فهمیدم دختره اصلا نمیتونم باور کنم
وقتی تو به عنوان زن از شنیدن جنسیت بچت که دختره ناراحت شدی چه انتظاری از عمه و عمو داری
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من دیگه عمرا بچه بیارم همین دوتا کافیه از هر چی بارداریه متنفرم از بس سر جنسیت من حرص خوردم
اولش بهتون حق دادم چون گفتم بارداری دومتونه بچه اولتون دختر بود دوس داشتین دومی پسر باشه تا اینکه گفتین برای هردو سر جنسیت حرص خوردین مگه خودتون زن نیستین نباید اینقد زن ستیز باشین
دعا میکنم خدا گریه و ناراحتیت رو پای ناشکری نذاره❤
ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوارماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش همگرونه
وای خدای من به خاطر این واقعه هولناک متاسف شدم حالا چیکار میکنی تاج و تخت خاندان شوهرت بدون وارث مون ...
به نظرم این اتفاقی که برای استارتر افتاده ربطی به تفکر برتری پسر به دختر نداره، استارتر فکر میکرده بچش پسره و حالا از اینکه دختر شده شوکه شده و نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه منم بچه ی دوممو فکر میکردم دختره سونوگرافی اولمم گفته بود دختره بعد که فهمیدم پسره تا چند روز سختم بود باهاش ارتباط بگیرم انگار بچمو عوض کرده بودن باهاش غریبه بودم😅 چند روز دیگه حال استارتر هم رو براه میشه و این موضوع رو میپذیره