2777
2789
عنوان

به هر کی میخام بگم جنسیت بچم چیه ناخوداگاه گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 96 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم به خودت فرصت بده باهاش کنار میای به دستای کوچولوش فکر کن بخدا دختر و پسر هیچ فرقی ندارن هردو به یه اندازه شیرینن من از هر دوشون دارم شاید بچه ی بعدیت پسر شد سعی کن با دختر کوچولوت ارتباط برقرار کنی گناه داره اون فقط تو رو داره

وای خدای من به خاطر این واقعه هولناک متاسف شدم حالا چیکار میکنی تاج و تخت خاندان شوهرت بدون وارث موند 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
من دیده بودم به خاطر اینکه پسره ناراحت باشن مادرت ولی والا ندیدم به خاطر اینکه بچه‌شون دختره ناراحت ...

اکثرا تو ایران برعکس

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

وای نگو اینجوری خدای نکرده اتفاقی نیوفته گلم دختر خوبه که دلسوزه و اینکه بگو بهشون منو شوهرم ته دلمون دختر می‌خواستیم همون دختر بدنیا بیاد انقدر نازداره که همشون دوسش دارن

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

عزیزدلم به خودت فرصت بده باهاش کنار میای به دستای کوچولوش فکر کن بخدا دختر و پسر هیچ فرقی ندارن هردو ...

من دیگه عمرا بچه بیارم همین دوتا کافیه از هر چی بارداریه متنفرم از بس سر جنسیت من حرص خوردم 

من بچم دختر بود مادرشوهرم ذوق میکرد بچم دختره پسر نشده همش به روم میاورد وای دید جونمم به خاطرش میدم خود خواهرشوهرم گفت که مامان لازم نیست اینکار را رو کنی بچش و میپرسته 

ولی از استرس و اضطراب اینکه جنسیت بچه دومم چی بشه و کنایه های بقیه نمیدونم چکار کنم دیگه طاقت ندارم

بابا دعا کن بچه سالم و صالحی باشه برات تو جامعه امروز دختر و پسر همچین تفاوتی باهم ندارن امکانات برای هردوشون یکسانه اون قدیم بود کارگر مفت برای سر زمیناشون میخواستن😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من بچم دختر بود مادرشوهرم ذوق میکرد بچم دختره پسر نشده همش به روم میاورد وای دید جونمم به خاطرش میدم ...

من دختر اولم رو مثل پرنسسا بزرگ کردم نذاشتم کسی بهش تو بگه ولی سر این دومی خیلی خیلی رژیم گرفتم فک کردم واقعا پسره