2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 269305 بازدید | 1936 پست

چند تا از سوتی هامم مربوط به اینه که چهره افراد رو تشخیص ندادم مثلا کتش رو طرف درآورده یا موهاشو رنگ کرده یا ریششو زده من دیگه نفهمیدم کیه. پشت سر یکیشونم داشتم مسخره میکردم می‌خندیدم میگفتم نمیدونم فلانی چی شد چرا نیومد فکر کنم توی ورودی اداره گیر کرد یهو فلانی از پشت سرم گفت اون منم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا از سوتی هامم مربوط به اینه که چهره افراد رو تشخیص ندادم مثلا کتش رو طرف درآورده یا موهاشو رنگ ...

واای😂😂خوبه چیز بدتری نگفتی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یه بار شاهد دعوی توی جلسه میخواست بگه فلانی مغازه لباس زیر فروشی داره، خیلی آدم ساده ای بود اسم لباس زیر اینا یادش نمیومد دستشو گرد کاسه ای کرد برد سمت سینه ش گفت از این چیزای زنونه هم میفروشه

یه بار شاهد دعوی توی جلسه میخواست بگه فلانی مغازه لباس زیر فروشی داره، خیلی آدم ساده ای بود اسم لباس ...

یا خدااااا🤭😂🙈مرد بود؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

آره شاهد مرد بود

وااای😂😂😂🤭

سه تا بشه برا یک ماه وکالت موقت ازم میگیرن بایدکرد تعهد نامه هزارتا چیز دیگه بگیرم تا پسم بدن زیاد چ ...

چه شهری هستین انقد قاضی های پیگیری داره؟ من خیلی حرفا زدم توی این سیزده سال هرگز تخلف رد نکردن

اره دیگه😂

بگو تو رو خدا 

من خیلی خنگم ممکنه بگم 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

روز پدر بود رفته بودیم پدرشوهرمو ببینیم مادرشوهرم یه پاکت پول آورد به شوهرش بده گفت اینم از طرف عروس ...

واقعا نگرفتی مادر شوهره از دستی گفته که توبلانسبت خجالت بکشی .از اینکه کادونگرفتی یا کادو کم گرفتی مادرشوهرا گرگن ،چرا نگفت از طرف عشقت ،خانومت و...

واقعا نگرفتی مادر شوهره از دستی گفته که توبلانسبت خجالت بکشی .از اینکه کادونگرفتی یا کادو کم گرفتی م ...

نه به این منظور نگفت 

واقعا میخواست خودشو لوس کنه و عروس خطاب میکرد. 

۳۰۰ تومن داد. کادوی منم ۵۰۰ تومنی بود.

تازه هنوز کادوها باز نشده بود. اون فقط داشت واسه شوهرش ناز میکرد . من کلمه عروس رو مختص به خودم میدونستم و حواسم نبود وگرنه قصد بدی نداشت بنده خدا 😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .