2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 267512 بازدید | 1923 پست
سلام اسی خسته نباشی از صبح تاپیکتو دیدم ولی وقت نشد بیاممن خداایی زیاد سوتی میدم زیاد هاااایبار تو ت ...

زنگ اخر بود دوازدهمی بودم

بابا اومدم از پله ها بیام پایین نمیدونم  چی شد همه یه پله هارو با استفاده از باسن اومدم پله اخری نشسته نشسته دوستام تو هر پله در حال خندیدن و جر دادنشون بودن

معلم عربیمون گف بابا کمکش کنین عزیزم گریه نکن اخه میلرزیدم🥲چیزیت نشده

با خنده گفتم نه خانم شما برین ما تا فوق فعلا تو همین پله ها هستیم

گف گریه  نمیکنی مگه🙄

خنده نمیزاش جوابشو بدم فقط یادمه گفتم نه 🤣🤣

پایه دهم معلک ریاضیمون Qکیو رو جوری نوشته بود انگار پایین دایره عدد یکه

اخر ردیف بودم و چشام ضعیف

گفتم بچه اون بالای عدد یک دایره چیه یکیش زد تو رون پام گف مریم کیو عع بنویس کارت نباشه کلاسو نترکون🥺🥲😂

چند تا هم دارم اما به زبان ترکی متوجه نمیشین بگم😂

دوتا کاربری دارم😎turk💞
ای جاان دل پسره هم شاد کردی😂😂🤩من بودم از ۸۶۵۳۲۵۵ متری مغازهه رد نمیشدم🤧😂وااای😂😂دم معلمتون گرم

اره الان چند کیلومتر جلوتر میرم یه مغازه دیگه اونجا نمیرم دیگه 😂😂

دوتا کاربری دارم😎turk💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره الان چند کیلومتر جلوتر میرم یه مغازه دیگه اونجا نمیرم دیگه 😂😂

😂😂🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بدترین سوتی عمرممن عاشق خورشید و ماه هستم روبروی پنجره اتاقم بالکن همسایه هستبعد غروب بدون اینکه بفه ...

مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی قشنگ بود با اجازه اسکرین گرفتم

دوتا کاربری دارم😎turk💞
قربااان شماا خواهری.ای جاان🤩😂خوشبحالم

خوشبحالت 😍

اصلا کاش من جای تو بود😅😂😁

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
شتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همون چه ربطی داره 😂😂😂

😂😂😂❤هیچی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

پیش بابا ومامانم اومدم بگم تاندون پات درد گرفت یهو گفتم کاندوم 😂😂🫢

واا🤭😂😂😂

بخدااا فکر کرد یه عدد دیوانه و مشنگم😭🤣🤣🤣 چون تازه رفته بودم اون خونه نمیدونی هنوزکه خجالت میکشم ...

عزیزممم😂😂😂😂😂عیب نداره بزرگ میشی یادت میره

خوشبحالت 😍اصلا کاش من جای تو بود😅😂😁

کاااااش😂😂😂🤩