2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 268715 بازدید | 1935 پست
عزیزممم😂😂واقعا نمیفهمم چرا بعضی از مادرشوهرا همچین میکنن خب زندگیت رو بکن چیکار بقیه داری😑🤦‍♀️وا ...

الان دوهفته س اعصابمو ب حدی داغون کرده ک هی گیرمیدم ب شوهرم میدونم کارم اشتباهه ولی ازاون ک حرصم میگیره سراین بیچاره خالی میکنم بخدا وقتی نباشه کلا آرامش داریم.

اره خخخخ راستی گروه من ایتا میای @zabihiteacherفعلا ۵نفریم متاهلا بیان و یا منتظر فرزند

من متاهل نیستم و منتظر فرزند هم نیستم

ولی منتظر شوهر هستم🥲😂😂(شوخی کردممم😂😂🤦‍♀️قصد ادامه تحصیل دارم)

میتونم بیام؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااای من بودم در رو باز نمیکردم روشون😂😂😬

خداروشکر اون شب نیومدن کلا😑😂

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
الان دوهفته س اعصابمو ب حدی داغون کرده ک هی گیرمیدم ب شوهرم میدونم کارم اشتباهه ولی ازاون ک حرصم میگ ...

خب اصلاااا بهش اهمیت نده 

به حرفایی که میزنه و کارایی که میکنه اصلااا توجه نکن 

یه گوشت در باشه اون یکی گوشت دروازه 

همسرت میدونه مادرش اذیت میکنه یا طرفدارش هست؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

آره 😂😂😂وییییژ 😁😁

😂😂😂😂😂

خداروشکر اون شب نیومدن کلا😑😂

وای الهی شکر😂😂فک کنم از عمد نیومدن

سوتی نیستش خاطره سه سال پیش

سرزده رفته بودم خونه خاله م که پارچه شو بدم برم با کلی اصرار نشستم  خالمم نشست درحال صحبت بودیم اصلا حواسمون به

پسر خاله کوچیکم نبود کجاس چند دقیقه بعد تعمیرکار ماشین لباس شویی اومده بود چون نشت داشت رفتیم آشپز خونه چشمتون روز بعد نبینه با چه صحنه ای مواجه شدیم

پسر خاله پنج سالم کل بسته  نوار بهداشتی مشبک چسبونده بود به سرامیک به منظور اینکه جلوی نشت بگیره 

قیافه  مرده بد بخت معلوم بود خندشو داشت کنترل میکرد نزدیک بود بره رو هوا😂😂

__درخواست دوستی ندین ___________________
خب اصلاااا بهش اهمیت نده به حرفایی که میزنه و کارایی که میکنه اصلااا توجه نکن یه گوشت در باشه اون یک ...

اوایل همینجوری میکردم ولی الان دیگه اعصابم نمیکشه خسته شدم ازکاراش وحرفاش 

خداییش شوهرم طرف منه وبخاطرهمین میگه توهیچوقت هیچی نگووهیچ حرکتی جلوش نزن ک فردا زبونش درازباشه حالا که من طرف توم بذارزبون من درازباشه ک زنم چیزی نگف.یاهی میگه توکه اخلاق مامانمومیدونی همه میشناسنش چجوریه اصلا جدیش نگیرولی من دفه آخری ک اذیتم کرد حسابی جلوش دراومدم وجوابشودادم😕