2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 266378 بازدید | 1893 پست
وااااای😂😂😂😂😂

الان میخندم ولی اون موقع خیلی بد بود😂😂😂

یبارم میخواستم بگم چاق شدم گفتم گشاد شدم🤦🏻‍♀️😅😅😅😅

سوتی های من توانایی کتاب شدن دارن

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیلااااامممم اررررهههه خلاصهههه داشتم میگفتممممم من تهران بودم تو خابگاه بعععدد یکی از دوستام اونجا ...

واییی بعدش چی شد🤣😂

__درخواست دوستی ندین ___________________
برام عجیبه چرا پستت۱۵۰تالایک خورده😂😂😂😄

اونام مثل من حافظه یاری نکرده😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یبار زن عموم اومد دنبالم بریم مسجد

اون در حیات وایستاده بود و من دم در خونه داشتم کفش‌ها مو پام میکردم دیدم یه چیزی گفت فکر کردم درباره کفشهام پرسید 

گفتم گشاده بعدا فهمیدم گفته چرا مادرت نمیاد🤣🤣😂🤦‍♀️

یکبار بچه بودم حدود ۱۹ ۲۰ سال پیش رفته بودیم خونه عمه م ک سوپر مارکت بزرگ تو بالاشهر تهران داشت ب من یک چیپس داده بود ک برم تو پارک رو به رو سوپر مارکت بخورم چیپس تموم شد زمانی ک خواستم برگردم شیشه در ورودی سوپر مارکت اونقدر تمیز بود که انگار در باز هست ب شدت تمیز بود و فکر کردم در بازه با مخ رفتم تو شیشه:/ 

یک عالمه آدم تو مغازه بود برگشتن داشتن منو با نگاه تاسف بار نگاه میکردن ۲۰ سال گذشته هنوز از ذهنم پاک نشده 

اولین بار رفته بودم لیزر شو.رت و سوتینم ست بود بعد زنه برگشت خیلی رک بهم گفت مگه اومدی بدی😒

چی جواب دادی ؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜