2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 668 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرموبرادرشوهرم خیلی صداشون شبیه همه دوران نامزدی یبا زنگ زدم خونشون برادرشوهرم برداشت منم اشتباه فک کردم همسرم تاگفت الو،گفتم قربونت برم عزیزدلم ،چقدردلم برای بغلت تنگ شده گفت زن داداش الان گوشیومیدم داداش منومیگی داشتم میمردم دیگه دلم نمیخواست ببینمش

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

شماره دوستم گرفتن گفتم کجااییی لاشییب مردییم چکار میکنی دوساعت لباس داری میپوشی  

پشت تلفن:  هااا؟ چیی هاا؟  

اشتباهی شماره مادرشو گرفته بودم شانس که چیز بدی نگفتم😐

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

همین الان تو تاپیک غذا بودم یکی گفت گوشت به... 

من ریپ زدم گفتم به کجا بعد دیدم طرف مرد هست تا بناگوش قرمز شدم و پاکش کردم 

آه مردا تو سایت زنونه چی میخان نکبتا 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

نامزدسابقم خیلی یهویی پیام داد گفت آرامش 

گفتم جانم

گفت اسم دخترمونو میخوام بزارم ارامش🤣

منم گفتم اها فوتبال شروع شده ذهنم تو فوتباله فعلا برم 

چرت میگفتم که فکر نکنه گاف دادم

ی بار رفتم ذرت مکزیکی بخرم

قبلش بدجور دعوا کرده بودم اعصابم داغون بود

فقط تععع و پتتت میکردم تو حرفام

ب اقاعه گفتم دوتا ذرت مزکیکی اماده کن برامون. مرده هی زل میزد بهم فکرکرد دیوونم🤣

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

وای چه بد

هنوزم مامانم اینا تعریف می‌کنن

یه بارم رفته بودیم مسافرت تابستون بود من کوچولو بودم عادت داشتم فقط بولیز و شورت بپوشم تو ماشین حالم بد شد استفراغ کردم تو شورتم اینقدر همه بهم خندیدن