2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 71379 بازدید | 597 پست

یباررفتیم پول بگیریم همسرم یکم دورترازدستگاه عابربانک وایسادمن پول گرفتم دیدم ماشینمون جلوتره دروبازکردم نشستم یدفعه دیدم یه آقای سیبیلونشسته گفتم شماگفت شماعقب ونگاه کردم دیدم شوهرم ماشین عقبیه

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

جوک مثبت۱۸ ب مادرشوهرم وقتی هنوز مادرشوهرم نبود

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داشتیم باشوهرم پرده ی جهیزیمونصب میکردیم اون بالاپرده میزدمنم پایین راهنمایی میکردم خواستم بگم بندازروی لوله گفتم بابابندازش لوروله،،،گفت کجای روله؟؟؟؟

بدترین نیست ولی...میخواستم به داداشم بگم بره نوشابه مشکی و زرد بخره..جلو کسی که مهم بود برام هول شدم گفتم برو نوشابه زرد و قرمز بخر..بعد داداشم میگفت قرمز؟منم هی اصرار میکردم اره دیگه زرد  و قرمز ..بعدش دوزاریم افتاد 

تازه رفته بودم دبیرستان مامانم هرسری بهم میگفت سنگین بروبیاقشنگ سرتومیندازی پایین نیری ومیای خدام خداست سربه هواباشی من سرمومینداختم پایین وکاشیای خیابونومیشمردمومیرفتم یروزک عجله داشتم باسرعت میرفت یباردیدم کلارفتم توی یچیزنرم ودراومدم سرموک بردم بالادیدم کامل رفتم توشکم یه مردشکم گنده،وای منومیگی داشتم میمردم اومدم خونه انقدردادوبیدادکردم سرمامانم گفتم چیه همش میگی سرتوبندازپایین

یروزسوارتاکسی بودم بعدیکی ازاشناهای دورودیدم سلام واحوال پرسی کردم بعددراوردکرایه بده گفت اقادونفرمنم گفتم ن چراشمازحمت بکشیدبخدانمیزارم هی اسراراسرارک من نمیزارم منوحساب کنیدبنده ی خداموندتوعمل انجام شده گفت اقاسه نفردخترمم جلونشسته،دخترش جلوبودمن ندیده بودم فکرکردم دونفرمنوداره حساب میکنه

😂😂❤وای یه بار برق رفته بود بچه خواهرم هی می‌پرید بالا میگفت الاااااان میرم لامپ رو روشن میکنمممممم ...

کوچیک بودیم با داداشتم داشتیم جومونگ میدیدیم برق رفت پاشدیم بریم خونه عموم ک همسایمونه ببینیم اونجا بود ک فهمیدیم وقتی برق بره برا همه جا میره😑

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن