2777
2789
عنوان

تازه عروسم واسه شب یلدا کدومو بخرم بپوشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 33 پست

با روسری ساتن قرمز و کفش قرمز

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

من به بعضی استایل ها می‌کم نازنین زهرا😅 

یعنی درواقع تکلیفشون با خودشون معلوم نیست. 

مثل پوشیدن این لباس ماکسی شب با ساپورت و شال! 

اگر دوست داری شیک باشی لباس های مربوط به هم رو در استایلت انتخاب کن. 

یعنی اگر قصد داری حجاب داشته باشی، از لباس هایی استفاده کن که با شال و روسری همخونی داشته باشن. مثل کت و شلوار، کت و دامن(البته باز هم مهمه که چه دامنی مثلا دامن کوتاه با جوراب شلواری نه!!!😅🤦🏻‍♀️! )و… 

این لباسی که شما گذاشتی به درد مراسمی می‌خوره که نخواهی داخلش حجاب داشته باشی. چون نه با ساپورت خوب میشه و نه شال. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر