2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 88425 بازدید | 683 پست
وااااااای🤣🤣🤣🤣اسم خواستگاری اومد چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیممنم توی اتاق بودم و ...

وای چقدر خندیدم خیلی خوب تعریف کردی 😂😂😂

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوتیم برای امروزه

با رفیقم داشتیم رد میشدیم بعد یه ماشین دیدم خیلی خفن بود و خلاصه کم پیدا میشد شبم که بود شیششم دودی گفتم واااااای ماشینو نگااااا هلووووو یه دفعه دیدم اشاره میکنه مرتیکه نشسته تو ماشین و شنیده بود صد در صد با اون صدای بلندم با یه حالت اینا دیگه کین داشت نگاه میکرد آب شدم رفتم تو زمین 

وااااااای🤣🤣🤣🤣اسم خواستگاری اومد چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیممنم توی اتاق بودم و ...

خدا وکیلی اینا ک میگی  خاطرات خودته و واقعیه اخه پای هر کدوم جر خوردم🤣🤣🤣 مخصوصن ببشخید🤣🤣🤣

چند سال پیشا شب جمعه رفتیم سر مزار بعد یکی داشت خیار خیرات میداد من یکی برداشتم پسرم اومد گفت چرا برا من نگرفتی منم رفتم دوباره بردارم پسره یه نگاه ب من انداخت منم یه دفعه گفتم آقا ما دوقولوییم من اون یکی قولم🤦😬

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

با رفیقم رفته بودیم پارک بعد این یهو جلوی چند تا زن چادری اخمو وایساد بعد هیچکسم حرف نمیزد من احمقم به ذهنم نمیرسه اینا ممکنه فامیلای این باشن مث ماست نگاه کردم بعد طی حرکت احمقانه ای گفتم اععع فامیلاتن؟ سلام😑😑😑😂

مامانا میشه راهنماییم کنید تاپیک آخرم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊