2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40394 بازدید | 458 پست
آره😂😂همیشه اینطوریم تپق میزنمیبارم یکی گفت بهم همچنین گفتم خواهش میکنم عزیزم ، بعدش بخودم اومدم دی ...

من به یکی گفتم حالتون خوبه بعد خودمم جواب دادم ممنون خوبم 😂😂

من به یکی گفتم حالتون خوبه بعد خودمم جواب دادم ممنون خوبم 😂😂

این دیگه تهش بود😂😂😂😂😂😂

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توشب شهادت حضرت زهرا بابام خونمون هیئت اورده بود ویه سری مهمون از فامیل داشتیم رفتنی یکی از فامیلامون هنگام خداحافظی گفت خیلی زحمت کشیدم اومدم قبول باشه😁😁😁😁

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

اونروز با کلی ادعا و فیس رفتم تو کفش فروشی گفتم این سیمبا ها چندن؟ گفت چی با ی لحنی ک میگه مگه کری؟ گفتم میگم این سیمبا ها چندن گفت 980 اسمشم سامباس خیلی پررو گفتم میدونم اومدم بیرون😂😂😂😂😂

من تازه زایمان کردم بعد موقع راب...... درد داشتم رفتم داروخانه گفتم چیز داری ..... یه ژل بی حسی بود 

اونم گفت نه واسه چی میخوای  هول شدم گفتم واسه پای شوهرم 😭😭 از اون موقع نمیرم اونجا مجبورم اسنپ بگیرم برم دارو چیزی بخرم

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

پارسال ی دوس پسر داشتم خط مامانم تو گوشی من بود 

من هواسم نبود با گوشی مامانم بهش زنگ زدم و اونم سیو کرد 

ما بعد ی هفته کات کردیم 

الان بعد یسال تقریبا دوهفته پیش داداشم تلگرام مامانمو وصل کرد واسع  خودش اکسمم پبام داد سلام خوبیو....همه چیو لو داد منم گردن نگرفتم ولی ثابت سد ضایع شدم

تو کلاس بودیم بعد معلم دفتر نمره رو داد که ببرم به کلاس دیگه بدم 

منم همینطور داشتم تو مغزم مرور میکردم که اول در میزنمو اینا 

که یهو وقتی میخواستم از کلاسمون برم بیرون در زدم بعد این منگولا باز کردم ، برگشتم دیدم بچه ها دارن زمینو گاز میزنن😂😂😂دیگه چند دقیقه روم نمیشد کلاس بیام بالاخره اومدم که یبار دیگه غش کردیم😂😂😂💔

خیلی خوب بوووود😂😂😂😂 آخ که چقدر از این سوتیا دادیمبچه بودم املاکی اومد برا خونمون حدودا 14 سالم ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

تو کلاس بودیم بعد معلم دفتر نمره رو داد که ببرم به کلاس دیگه بدم منم همینطور داشتم تو مغزم مرور میکر ...

😆😆😆🤣🤣🤣🤣

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000