2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 25567 بازدید | 413 پست
زنگ زدم به خواهرشوهرم گوشی رو برداشت خواستم بگم سلام خوبی گفتم مرسی ممنونم !!!😆😆😆

زبونت جلوتر از مغزت کار کرده یهو😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
منم رفتم گفتم توپ گرد دارید اونم گفت همه توپ ها گرد هستن

😆😆😆🤣🤣🤣وای سوتی های تو باحاله

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفش ...

وای😂😂😂😅😅😅

فقط قدر خواهرتو بدون . اون یه فرشتس

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

چنبار گفتم تو سایتتابستون میخواستم پاستا درست کنم،همه دستورا نوشته بود دو عدد سینهرفتم مرغ فروشی،گفت ...

😅😅من در همه موارد سوتی دارم رفتم مغازه ب فروشنده  گفتم دل داری نگفتم دل مرغ همه می‌خندیدن☹️

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

چنبار گفتم تو سایتتابستون میخواستم پاستا درست کنم،همه دستورا نوشته بود دو عدد سینهرفتم مرغ فروشی،گفت ...

ای واای من بودم فرار میکردممم😂😂🙈

واای....🙈😂😂

عه شیرازی هستیی 

زبونت جلوتر از مغزت کار کرده یهو😂😂

آره😂😂

همیشه اینطوریم تپق میزنم

یبارم یکی گفت بهم همچنین گفتم خواهش میکنم عزیزم ، بعدش بخودم اومدم دیدم دارن میخندن.

یبارم یکی گفت خواهش من گفتم مرسی

اصلا داغونم توی صحبت کردن😆😆😂😅😅

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

نهه من کار کنم تو بشیینی یه گوشه نگاه کنیی؟🤣🤣

خب اگه وایسم توی دست و پاتم نمیتونی به کارات برسی😂😂🌸