2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 42303 بازدید | 461 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭🤣دیگه خ...نداره بره خواستگاریمن برم گلی خخخ فعلااا

خدانکشتت😂😂😂😂😂

برو بسلامت عزیزدلمم😘😘

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
الان یه چیزی یادم اومد من خودم اهل دوست پسر و اینا نیستم ولی دوستم یه دوست پسری داشت قضیه مال ۵ سال ...

وای وای وای چ صحنه ای بوده تصورشم خنده داره من بودم اینقدر میخندیدم ازمامان دوستمم ی کتک میخوردم لامصب خنده ی من تو فامیل و همه جا معروفه اصن نمیتونم خندمو نگه دارم مخصوصا تو مواقع اضطراری

خخخخ

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره به قول دوستم @اوج_آسمان ریدم تو شلوارم🤐🤐سایت ناز داره تگدونت خرابه از سارا بپرس رو میخوای تگ ...

بدا من لایک دونم خراب شد لایک نمیکنه رد میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وااااااای🤣🤣🤣🤣اسم خواستگاری اومد چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیممنم توی اتاق بودم و ...

وااااای مردم ازخنده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40