2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 42152 بازدید | 461 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣دهنش ماکه یکی یبار سر سفره عقد سه ساعت داشت میگفت به نام خدا بسم الله.... حالا ما منتظر که یه ...

وااااااای🤣🤣🤣🤣

اسم خواستگاری اومد 

چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیم
منم توی اتاق بودم و قول داده بودم که صدام نره بیرون مثلا اونا فکر میکردن من خونه نیستم😁آخه آشنا بودن  
خلاصه من دراز کشیده بودم روی تخت و با گوشی سرگرم بودم یهو احساس کردم روی دیوار یه چیزی داره تکون میخوره
برگشتم دیدم واااای یه سوسک قرمزززز بالدار اندازه خودمممم😵😬
سَکتههههه کردم اما خب نباید جیغ میزدمم🥲
بعد چند دقیقه وسط مراسم خواستگاری برق رفت😐منم سوسکه رو گم کرده بودم از شانس😬
طی یه حرکت انتحاری چادر نماز گل گلی سفیدم رو کردم سرم و با جیغغغغ فرابنفشششش دویدم بیرون
و مهمونای عزیز هم ک من رو توی تاریکی با چادر سفید و جیغ زنان دیده بودن ترسیدن و اونا هم جیغ میزدن و میدوییدن🤣🤣🤣🤣واییی بعدش ک برق اومد همه یه جای خونه افتاده بودن و نفس نفس میزدن🤣

ولی خیلییی خجالت کشیدممم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
اره به قول دوستم @اوج_آسمان ریدم تو شلوارم🤐🤐سایت ناز داره تگدونت خرابه از سارا بپرس رو میخوای تگ ...

الان دوباره تو و @ملکه70     تگم کردید بازم💩 به خودم😂😂😂✊

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

الان دوباره تو و @ملکه70 تگم کردید بازم💩 به خودم😂😂😂✊

🤣🤣🤣😂😂پوشک کانال دار ببند😆😆🤣🤣🤣

@tanhaye1402    

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

daniiki یا بتی۱

کاربر daniiki ⬅️ زمان خرابی سایت عضو شدن.

کاربر بتی۱     ⬅️ عدد اسمشون فارسی هست و توی لیست هم نمیاد. 

🟠🟠 هر ۲ تای این کاربر ⬅️ باید خودشون به niniyar_3 یا niniyar_5 بگن تا براشون درست کنن.

daniiki

بتی۱

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

وااااااای🤣🤣🤣🤣اسم خواستگاری اومد چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیممنم توی اتاق بودم و ...

🤣🤣🤣🤣🤣دهنت توکه خارمادر خواستگار رو یکی کردی با این حرکتت فکرکنم تا اخر عمرش خواستگاری نرفت

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

الان دوباره تو و @ملکه70 تگم کردید بازم💩 به خودم😂😂😂✊

🤣🤣🤣کم برین دختر بوش پخش شد

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

کاربر daniiki ⬅️ زمان خرابی سایت عضو شدن.کاربر بتی۱ ⬅️ عدد اسمشون فارسی هست و توی لیست هم نمیاد. ...

ممنونم عزیزممم 

حتما بهشون میگم 

🤣🤣🤣🤣🤣دهنت توکه خارمادر خواستگار رو یکی کردی با این حرکتت فکرکنم تا اخر عمرش خواستگاری نرفت

وای رنگشون گچچچچ شده بود😂😂😂😂اره دیگه توبه کردن بدبختااا