جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🤣🤣🤣دهنش ماکه یکی یبار سر سفره عقد سه ساعت داشت میگفت به نام خدا بسم الله.... حالا ما منتظر که یه ...
وااااااای🤣🤣🤣🤣
اسم خواستگاری اومد
چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیم منم توی اتاق بودم و قول داده بودم که صدام نره بیرون مثلا اونا فکر میکردن من خونه نیستم😁آخه آشنا بودن خلاصه من دراز کشیده بودم روی تخت و با گوشی سرگرم بودم یهو احساس کردم روی دیوار یه چیزی داره تکون میخوره برگشتم دیدم واااای یه سوسک قرمزززز بالدار اندازه خودمممم😵😬 سَکتههههه کردم اما خب نباید جیغ میزدمم🥲 بعد چند دقیقه وسط مراسم خواستگاری برق رفت😐منم سوسکه رو گم کرده بودم از شانس😬 طی یه حرکت انتحاری چادر نماز گل گلی سفیدم رو کردم سرم و با جیغغغغ فرابنفشششش دویدم بیرون و مهمونای عزیز هم ک من رو توی تاریکی با چادر سفید و جیغ زنان دیده بودن ترسیدن و اونا هم جیغ میزدن و میدوییدن🤣🤣🤣🤣واییی بعدش ک برق اومد همه یه جای خونه افتاده بودن و نفس نفس میزدن🤣
ولی خیلییی خجالت کشیدممم
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
کاربر بتی۱ ⬅️ عدد اسمشون فارسی هست و توی لیست هم نمیاد.
🟠🟠 هر ۲ تای این کاربر ⬅️ باید خودشون به niniyar_3 یا niniyar_5 بگن تا براشون درست کنن.
daniiki
بتی۱
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.