2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26408 بازدید | 414 پست
یه بار رفته بودم خرید ،میخاستم کارت بانکی بدم کارت سوخت دادم هی میگفت خانم کارت اشتباهیه منم هی میگف ...

😂😂😂😂😂

یه بارم من رفتم سوپری 

کارت اشتباهی برده بودم موجودی نداشت😂

پسره کارت رو کشید گفت خانم موجودی نداره 

من فکر کردم میگه قابل شما رو نداره😭😭😭😂

منم گفتم ممنون خریدم رو برداشتم کارت رو گرفتم که برم یهو پسره گفت خانوووووووم کجااا😂😂😂😂وااای منو میگی داشتم ذوب میشدممم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
@ازسارابپرس خوبی خواهر؟ میگم دوستم هرکاری میکنه نمیتونه کسی رو تگ کنه میتونی یادش بدی چطور تگ کنه. ...

😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسایمون قدیم کشک محلی درست میکرد گلوله میکرد میزاشت رو بوم مادرمم همین کار میکرد من بچه بودم میرفتم ...

فقط جمله اخرت😂ولی خب می ارزید👏🏻👏🏻😂

سلامبرای تگ کردن 🌈اول @ بنویسید.🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.🌈وقتی دو سه حرف را ...

سلام گلممم 

همه این کارا رو انجام میدم نمیشه🥲

تازه اسم چند نفر کلا برام بالا نمیاد 

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️🟥 لا ...

ممنون از لطفت گلی🌸🌸🌸

سلام گلممم همه این کارا رو انجام میدم نمیشه🥲تازه اسم چند نفر کلا برام بالا نمیاد

بعضی ها که اسمشون تگ نمیشه:

🟠 مشکل از اسمشون هست که باید خودشون به niniyar_3 یا niniyar_5 بگن تا درست کنه.

یا

🟣 توی زمان خرابی سایت ثبت نام کردن به خاطر همین تگ نمیشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اره چنان بلند هم گفتم 😐ممدبیچارهیبارم داشتم با گوشی حرف میزدم بعد یهو درخونمون زده شد دیدم فک و فام ...

خوبه حالا نگفتی ممدقولی🤣

الوووووو😂😂😂واای یه بنده خدایی بود میگفت سر جلسه خواستگاری انقد توی اتاق صلوات میخوندم و ایه الکرسی میخوندم ک 

وقتی وارد مجلس شدم 

میخواستم بگم سلام 

گفتم بسم الله الرحمن الرحیم😂😂😂

میگفت بنده های خدا فکر کردن جن دیدن😂😂😂

ممنون از لطفت گلی🌸🌸🌸

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مثال:برای تگاول ⬅️ @بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_1✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرست ...

قشنگم همه این کارا رو انجام میدم و نمیشه

چه اسمی رو می خواهید تگ کنین؟

متن پیشگو گوشی رو خاموش کنین.

بعضی ها که اسمشون تگ نمیشه:🟠 مشکل از اسمشون هست که باید خودشون به niniyar_3 یا niniyar_5 بگن تا درس ...

اهااا مرسی گلی لطف کردی 🤗🌸

خوبه حالا نگفتی ممدقولی🤣الوووووو😂😂😂واای یه بنده خدایی بود میگفت سر جلسه خواستگاری انقد توی اتاق ...

🤣🤣🤣دهنش 

ماکه یکی یبار سر سفره عقد سه ساعت داشت میگفت به نام خدا بسم الله.... حالا ما منتظر که یه بله بگه

یه مصرع بیت داشت میگفت خواهرش زد به پهلوش ک بس کن🤣🤣🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍