2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 654 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای تو استاد گندزدنای شیمیایی بودیماهم استاد گندای فیزیکی

دقیقاً بچه بودم خیلی سوتی میدادم یه بار تو مسافرت افتادم تو یه جوب پر از لجن مامانم یه عالمه دعوام کرد بعد وسط خیابون لختم کرده بود منو آب می‌کشید منم می‌لرزیدم از خجالت و سرما

@بتی۱

daniiki@ 

لوسیفر_بد@

بیلیب@

@بیلیب    

تیدام@

زن_ممدقولی@

@fatemeh21    

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
همینجا یه سوتی دادم که کل سایت پوکید...اومدم بنویسم من قشنگ چندبار نی نی یار دیدم بعد در ادامه نوشتم ...

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
زودپز ترکیده بودکل اشپزخونه به فنا رفت من ترسیده بودم یه مدت نمیتونستم درست خرف بزنم هود و گاز شکسته ...

پاررره شدم ک بی صدا بخندم بچم خوابه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مهمونی بودیم خیلی هم شلوغ بود منم پریود بودم و باید حتماً میرفتم دستشویی از استرس داشتم میمردم ولی از شانس دستشویی حیاط بود و غیر اون دستشویی دیگه‌ای نداشتن حیاط هم پر از مرد و پسر بود خجالت می‌کشیدم جلو اون همه مرد برم دستشویی خلاصه رفتم یه اتاق خلوت که نوارمو عوض کنم و خواهرمو گذاشتم جلو در نگهبانی بده کسی تو نیاد یه نفر خواهرمو صدا زد اونم رفت من نوارمو عوض کردم و لباس زیرمو  کشیدم بالا همون موقع یه پسر جوون اومد تو اتاق همینجوری به هم خیره شدیم بعد معذرت خواهی کرد رفت خدا مرگ بده منو زیپ شلوارم باز بود و شلوارم پایین بود آبروم رفت

تگام آبی نمیشهههه🥲🥲🥲🥲🥲میشه یکی اینا رو تگ کنه❤❤بتی۱ daniiki لوسیفر_بد بیلیب تیدام زن_ممدقولی fa ...

چون @رو نذاشتی قبلش

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

عذر میخوام اما به قسمت خصوصیه مرد مهمونمون نگا کردم

خود اونجا نه ها

رانشو.دلیل نگا کردنم داستان داره

ولی اون دیدم و فک کرد دارم چشم چرونی میکنم و پاهاشو جمع کرد

چقدرم آدم جتتلمن و با شخصیتیه و رودر وایسی داریم باهاشون

یادم میاد دلم میخواد آب شم

الان فک میکنه چه زن هیزی ام 

او در بر و ایام به کام است...

من خیلیییی تو زندگیم سوتی دادم

یه بار همینجوری دور هم داشتیم مافیا بازی می کردیم با جنعه که خیلییی رودربایستی داشتم

منم خواستم بگم آره مثل کامبیز دیرباز

گفتم آره مثلا دامبیز ک.. باز

مردم 

بعد خم شده بودم میخندیدم اینا فک میکردن دارم گریه میکنم کلی دلداریم میدادن😂😂

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

من یبار مامانم گفت از این اشغالگیر های ظرف شویی بگیر بیار رفتم پلاسکویی یدونه برداشتم بزرگ شد اشغالا رد میشد گفتم اقا ببخشید سوراخ از این تنگ تر ندارین ،مرده مرد از خجالت😂😂😂😂😂😂😂😂😂