2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 668 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی بارم مشتری مردبود مغازه نمی دونم چی خاسته بود ازشوهرم من حواسم نبود که ی دفه شوهرم منوبه اسم صدا کردوگف نشون بده .باز من غش.کلا آدم ضایعیم نمی تونم جلوی خندمو بگیرم ی جاهایی

بعد چی شدددددچی گفتی؟؟؟؟وااااای😂😂

من نوشته بودم وای ببین کوثر چی گذاشته پروفایلش ..بعد اون گفت مگه مشکلش چیه منم سین کردم بعد چند ساعت فکر رفتم جمله مو ویرایش زدم ی استیکر دست زدن فرستادم و‌نوشتم وای چه پروفایل قشنگی گذاشتی ..اونم سین زد و نوشت اوهوم ...این اوهوم اش از صد تا فحش بدتر بود ..یعنی خر خودتی 😂😂😂😂

زودپز ترکیده بودکل اشپزخونه به فنا رفت من ترسیده بودم یه مدت نمیتونستم درست خرف بزنم هود و گاز شکسته بودن رفتیم فروشگاه بخریمشون فروشنده گفت چیزیمد نظرتونه کمک کنم گفتم بله، هاد و گوز قیمتشون چنده. میخواستم بگم هود و گاز

من توی تلفن به مامانم میگفتم به فلان مشتری فلان مدرک رو تحویل بده ولی زیاد رو نده خیلی حرف میزنه ها. مامانم گفت عیبه دختر. نگو گذاشته بوده روی بلندگو تا بتونه مدرک رو از جایی که میگم پیدا کنه