اتفاقی بوده و قسمتش خدا رحمتش کنه ولی دست تو نبوده که همه چیز دست خداست تو فقط با فکرت خودتو اذیت می ...
چون گفتم اگه نباشه فلان کارو راحت میکنم بخاطر یه چیز چرت فروختمش الان تو اون موقعیتم و میبینم چقدر وحشتناک و دردناکه و بدون اون من حتی نمیتونم اب راحت بخورم چه برسه همچین کاری
طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️🔥؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ک تمام اتفاقات عالم هستی و فک کن اتفاقی ک ده سال پیش تو فلان قاره افتاده رو ب اتفاقای الان ربط می ...
اره دوست منم عمدی از این حرفا میزد ذهنمو میریخت بهم الکی میگفت شهودم قویه میومد خونمون میگفت خونتون جن داره اتاقت شبا نمیدونم چی میاد الکی چرت و پرت میگفت طلسم شدی انگار دیوونه بود زنیکه اسکل اینقد دروغ میگفت یه حرف راست من نشنیدم توی یه سال هزارتا دوست عوض میکرد همشم مسگفت مشکل از بقیس من خوبم دوستامو فراری داد همش از ذوستام بد میگفت ولشون کنم لنکار حسود بود!منم ولش کردم دیگه وقتی کسی نمیخادش من کاسه داغ تر از آش بشم براش دلم براش بسوزه خب لابد مشکل داره همه ازش فرارین دیوونه🤦🏻♀️اسنقد عصبی بودم از دستش یه طومار نوشتم😂🤦🏻♀️
چون گفتم اگه نباشه فلان کارو راحت میکنم بخاطر یه چیز چرت فروختمش الان تو اون موقعیتم و میبینم چقدر و ...
خب اینگه فروختیش کارما بوده و تقاص کارت ولی اون فکرایی که میاد به ذهنت اشتباهن بزن تو دهنشون بگو بزارید زندگیمو بکنم اینهمه فکر کردی فقط اعصاب خودتو خراب کردی هیشکی هیچیش نمیشخ با فکرات غیر اعصاب خودت
چرا دست خودش بوده عمدی اینجوری میگفت به بقیه نمیگفت غیر من اینقد دروغ میگفت که خدا میدونه حتی دراومد گفت رفتم کما خونوادشو دیدم هیچکدوم هیچ حرفی نزدن نمیدونم دلیلی دروغاش چی بود ولی از همون اول برا ضربه بهم نزدیک شد چون چندبار سوتی داد گفت به بعضی از دوستام برا ضربه نزدیک میشن و انتقام دیوونه بود اصن خدایا شکرت از زندگیم رفت بیرون
همینکه پشیمونی بسه گناهت بخشیده میشه اگه توبه کنی و پشیمون باشی خودتو عذاب نده دیگهچیکار کردی مگه اگ ...
کاری نکردم فقط یه لحظه داشتم یه پستی میدیدم در باره اینکه یه افرادی که یه عضو از خانواده ندارن فلان کارو راحت میتونن بگنن گفتم مال منم نباشه اینجوریه من نمیخواستم نباشه نمیخواستم اینجوری بشه احمقانه یود واقعا الان تو جایی میبنم فلانی تصادف کرده میگم کاش منم تصادف کنم این اختلال احمقانه رو دارم تو اون لحظه هم اون اتفاق رو برای خودم خواستم و استثناعا واقعا اتفاق افتاد و من از عذاب وجدان دارم خودزنی میکنم
طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️🔥؟؟
کاری نکردم فقط یه لحظه داشتم یه پستی میدیدم در باره اینکه یه افرادی که یه عضو از خانواده ندارن فلان ...
!!!!!!توکه کاری نکردی الکی عذاب وجدان گرفتی که یه جا خوندم این حرفایی که توی ذهنت میزنی و دست خودت نیست بخاطر اینه که ذهنت شلوغه و آرامش نداری با خودت سعی کن ذهنتو اروم کنی قرآن بخون دعا بخون بشین یه گوشه درمورد خودت فکر کن مثلا چیکار میخای بکنی چی دوست داری کم کم زندگیتو از اول بچین از اول شروع کن هر اتفاقی هم افتاده کار خدا بوده تو الان فقط داری خودتو عذاب میدی اگه خیلی شدیده فکر و خیالت برو دکتر حتماً