2777
2789
عنوان

خدایی من خیلی مامان عجیبی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4041 بازدید | 187 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژیتو از کجا میاری ماشالله

کلا میشه گفت بیش فعالم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من هی میگم کی اینن کوچیکه دو سالش میشه راحت میشم بعد چهارمین شکمته و بارداری روحیه گرفتم خدایی نمیدو ...

من از بچگی بیش فعال بودم 

اصلا نمیتونم دو دقیقه بشینم واسه همین در روز کلی کار میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

طبیعی هستی ؟!زایمان

نه گلم سزارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قصد دارم بعد از بچه هام مطب بزنم واقعیت قبلش توی مدارس کار می‌کردم واسه چکاب بچه ها یکم بعد توی کلین ...

سلام عزیزم برای دریافت مدرک اپتومتری باید رشته دانشگاهیمون این باشه یا بیرون کلاسایی هست که بتونیم شرکت کنیم میشه یکم راهنماییم کنی

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
سلام عزیزم برای دریافت مدرک اپتومتری باید رشته دانشگاهیمون این باشه یا بیرون کلاسایی هست که بتونیم ش ...

رشته دانشگاهی باید باشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حقیقتش باور نمیکنم دیگه هیچ دوقلویی و سه قلویی و من چقدر خاصمی رو تو سایت باور نمیکنم و نمیکردم و نخ ...

کار خوبی میکنی منم باور نمیکنم راستش نی نی سایت هم شده اینستا جدیدا دارن بلاگر میشن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
من پفک خلالی میخواممم

بفرما منو بخور 😁😃😍

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

پس حتمن حسابی به خودت برس مغزیجات زیاد بخور

چشم حتما🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40