2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

41 بازدید | 10 پست

من ۲۳سالمه شوهرم ۳۳،، ۳سال عروسی کردم، اوایل خیلی مادرشوهرمو دوست داشتم اما کمی بعد ذات کثیفشو نشون داد و به طرز عجیبی متنفر شدم از خانواده شوهرم، زندگیامون در هم امیخته س جوریکه هر روز چشمم تو چشاشونه، وقتی میبینمشون کل وجودم میشه استرس جوریکه تپش قلب میگیرم و حس تنفر از تو چشام مشخصه،، روزیکه شوهرم اومد خاستگاریم با مامان و باباش با اژانس اومدن خونمون هیچی نداشت اما من تو این سه سال نخوردم نپوشیدم تا زندگی جمع کنم، اما چه فایده شوهرم اصلا درکم نمیکنه، نمیتونم شکایت مادرشو پیشش بکنم، حرصم میده امروز صبح دوبار به مرز جنون رفتم پوست کل صورتمو با چنگ کندم، چرا؟ چون شوهرم بلد نیست باهام رفتار کنه همش جبعه مقابلمه، الان حقیقتا خسته شدم نمیکشم دیگه دوست دارم حالم خوب باشه هیچ چیز تو دنیا برام مهم نباشه، چیکار کنم حالم بهترشه، چیکار کنم شوهرم و خانوادش برام مهم نباشن؟؟ 

❤🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلوی خودش خودمو زدم، اصلا حرفمو نمیفمه بهم میگه تو خانوادگی دیونه ایین

طبق برداشت محدود من، از چیزایی که گفتی.

گویا همسرت شخصیت خودشیفته داره.

اینکه من درست میگم و تو نمیفهمی و ...

به نوعی آدمی میخواد که برده اش باشه.

مخالفت نکنه. اظهار نظر نکنه ...

درست میگم یا اشتباه میکنم؟

طبق برداشت محدود من، از چیزایی که گفتی.گویا همسرت شخصیت خودشیفته داره.اینکه من درست میگم و تو نمیفهم ...

خانوادم ادم های حساسین برای طلاق جدایی، اگه طلاق بگیرم زندگیم بدتر میشه زندگیم نابود تر میشه،، نمیدونم چیکارکنم دارم دیونه میشم انگار یه سنگ ۱۰۰تنی رو گذاشتن رو قلبم

❤🫀
دقیقا درست میگی، میگه من اشتباه نمیکنم

خب این تیپ شخصیت ها ، حتی در علم روانشناسی جز شخصیت های سخت درمان هستن، ( چون توانایی پذیرش درک مشکلشون رو ندارن ) و همین مواجهه باهاشون مشکله.

هرچی بیشتر باهاش مقابله کنی بدتر میشه، از درون فرو میریزه ولی  چون نمیخواد بروز بده و میترسه، بیشتر سلطه گر میشه. 

اگه واقعا میخوای ادامه بدی و برات هم کاراش مهم نباشه، اینه که کلا خودت و نظرت رو آنچه دوست داری رو بذاری کنار ، و همه چیز طبق میل و خواسته ی اون پیش بره. 

و کم کم اینجوری هویت و شخصیت خودت یادت میره. چه بسا اون باید برات درست و غلط رو تعیین کنه و قدرت تصمیم گیری ازت گرفته میشه. 

و اینم بگم ، هیچ وقت نمیشه فهمید چی راضیشون میکنه.

[QUOTE=364623751]خب این تیپ شخصیت ها ، حتی در علم روانشناسی جز شخصیت های سخت درمان هستن، ( چون توانایی پذیرش درک مشکل ...[/QUOTE

میدونی مثلا من عاشق ارایشگری بودم اون متنفر بود از ارایشگری ولی من کار خودمو کردم الان همراهم شده، این نیست بگم تاکییدش رو این باشه کارایی که اون دوست داشته باشه انجام بدم،، اما مثلا قدرت پذیرش اشتباهش رو نداره هی میگه تو داری زندگیمو خراب میکنی در صورتیکه من فقط میخوام حرفمو بشنوه

❤🫀
[QUOTE=364623751]خب این تیپ شخصیت ها ، حتی در علم روانشناسی جز شخصیت های سخت درمان هستن، ( چون توانا ...

میدونم چی‌ میگی.

گاهی هم منعطفه.

مورد اینجوری زیاد دیدم.

یه مورد اینکه از یک طرف شاید اجازه بده کاری رو بخوای انجام بدی و از طرفی برای این که کنترل و سلطه از دستش خارج نشه ( اصطلاحأ پرو نشی) نخواهد پذیرفت که پر و بال بده بهت.

اگه حرفت هم بشنوه متوجه نمیشه‌.

یه مدت رها کن. هرجوری بودی تا الان نباش. 

اهمیت نده به کاراش. 

آدم خودشیفته یکی از بزرگترین ترس هاش دیده نشدنه.

باز هم من طبق برداشت محدود خودم گفتم.

اگه میخوای مطمئن بشی این تیپ شخصیتی هست ، مقاله و نشانه های این شخصیت رو بخون داخل گوگل .